JAG LEVER!!!

Okidoki, jag inser själv att det var ett tag sedan jag skrev här.... Har liksom inte haft så mycket tid till att skriva något! Men de som vet vem jag är på bilddagboken, har nog lyckats hålla sig uppdaterade ändå :)

Ojoj, sist jag skrev var ju faktiskt innan skolavslutningen :-O Hur som helst så är det otroligt skönt med sommarlov! Under Peace and Love veckan jobbade jag som nattvakt, och fick som betalning gratis inträde! Så det blev lite artister och band hit och dit! Riktigt trevligt :)
Förutom P&L så har jag mest umgåtts med älsklingen min :) Vi firade ett halvår för två veckor sedan, blev middag på måns ols, och sedan bar det av till Västerås och power meet! Hade dock lite problem med att hitta parkering, så det slutade med att det blev ett varv crusing i bmw'n ;D Sedan for vi hemmåt igen!

Imorgon far jag iväg till Parken Zoo med familjen! Kanske kan man flirta till sig lite nya australienska pinnar? ;D Jaja, det blir nog trevlans värre!!! :D:D

Och så vill jag säga tack till dig Jonas, som stått ut med mig i sex hela månader :-O Du betyder otroligt mycket för mig älskling! PussPuss ^^

NINA OCH TOM ROCKAR ROCKISRINGEN BÄST! Kram på er!

RSS 2.0