Onsdag

Jag har precis druckit morgon kaffet, och ska snart gå och göra mig iordning inför turen ner på stan! Tänkte lämna in ett CV på JYSK, och sedan ska jag in påsynsam och kolla om mitt nya glas till glasögonen har kommit.

Ikväll blir det Happy Hour på hotellet tillsammans med min mor och hennes kamrater från Norrland.

Take Care,


Bra köp!

Idag fick jag hem en vinyl jag köpt  från tradera:
Perssons Pack - Äkta Hjärtan





Skivan är från -91, och är i riktigt bra skick!
Så jag är hur nöjd som helst med det här köpet!




Under kvällen har jag bortsett från att lyssna på Packet, kämpat på med en jobbansökan som jag ska lämna in på JYSK imorgon. Jag är faktiskt riktigt nöjd med vad jag skrivit för en gångs skull! Det måste betyda att Perssons Pack är inspirationsrikt ;D

Jaja, nu ska jag sova!
NattiNatti

Observera min signering ^^


Tisdag

Tro det eller ej, men idag, Tisdag, gick jag upp kl. 08.00! Och då undrar självklart alla hur det kommer sig!! Rea på Next Company såklart ;) Så tillsammans med Nina begav jag mig till Hedemora "centrum". Provade fyra olika byxor. Alla satt bra över arslet, men i benen hängde dem. Så ja, jag måste göra fettimplantat i låren! Nejdå, men det femte paret jag hittade satt faktiskt perfekt. Men självklart, typiskt min otur, var detta ett av de få jeansen det inte var rea på! visst 350:- är inte hela världen. Men är man en arbetslös fattiglapp som jag så skulle de där 350:- säkert ha kunnat gå till någonting annat. Men ärligt talat så tycker jag att jag förtjänar ett par nya jeans, så jag köpte dem, och är helnöjd!


Efter shoppingturen gick Nina hem till sig för att somna om. Och jag gick hem till mig. Har lyssnat på musik, kollat runt lite på tradera och hunnit ta ytterligare en sväng upp på stan.

Nu ska jag börja med lunchen!

Ha det
Cassie


Måndag

Idag har varit en väldigt lugn dag!
Gick upp mot Hedemora "centrum" tillsammans med Nina och Tom. Det finns tyvär inte särskillt många affärer att kolla i. Gjorde dock två köp på bokia:




Så nu blir det till att läsa ;D

Åkte även ut till fågeltornet tillsammans med min far. Det är faktiskt väldigt fint där ute, men tråkigt att så många åker dit bara för att förstöra. Det var dessutom översvämmning, vilket betyder att det kommer bli en massa jobb för min far när vattnet har dragits tillbaka.....

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Kanske umgås lite mer med Nina &Tom.

- Cassie

Söndag

Måste först säga att Sara var riktigt bra i Fredags! Hon var hur lugn som helst, och bjöd på ett riktigt fint framträdande! Jag var dock inte lika imponerad av Wells, (hade förväntat mig lite mer av honom)

Igår åkte jag tillbaka till Hedemora. Gick upp till kusin Tomas och lyssnade på musik och drack lite whiskey. Mot kvällningen kom även Jonas, Nina och Tom och gjorde oss sällskap. Där efter kl 22 begav vi oss mot Kingen. Tog ett par öl, men gick hem i hyffsad tid. Jag var den enda som ville vara kvar länge, men offrade mig för laget den här gången ;)

Gick hem till Nina och Tom, såg en film, (som jag självklart somnade till). Efter filmen var det tack och hej, och jag somnade så fort jag kommit innanför dörren!

Men idag är det Söndag - VILODAG! Gick upp alldelens för sent...
Har umgåtts med Nina och Tom i princip hela dagen. De bjussade på Sill och Potatis till lunch, vilket gick ner väldigt lätt ;)

Resten av kvällen ska jag antagligen ta det lugnt. Kanske träffar Nina och Tom lite senare.

Ciao

Torsdag

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag... igen! Jaja, skyller väl helt enkelt på att jag är en väldigt viktig person, som har väldigt mycket intressant för mig i mitt arbetslösa liv ;)

Vad har då hänt sedan sist?
Peace and Love: Såg en massa bra band, och minst lika många dåliga, tyvär.
FEST: Var på en grymt rolig fest hemma hos bästis Engan.
Krogen: Har blivit några vändor dit med massa olika människor!
Jonas: Har såklart umgåtts en del med min älskling också.




I onsdags åkte jag till Hedesunda för att kolla på Perssons Pack tillsammans med kusin Tomas och hans två kompisar Patrik och Smås. Kan nämnas att Smås är Hedemoras första punkare, och var medlem i punk bandet Bad Boo Band.

 Kvällen blev både bättre och billigare än vad jag först trodde! Inträdet gick på 180:- Tomas bjussade på en cola, och Smås försökte supa ner mig, så han bjussade på några öl. Hans plan misslyckades dock, och den slutade med att han själv blev aspackad! Haha, kul var det!

 Hur som helst så hade jag riktigt roligt med gammelgubbarna, och jag har äntligen fått min skiva signerad!

 

 

 

Signerad av Per Persson, Niclas Frisk, Love Antell, Josef Zackrisson & trummisen,
(Vet inte vad han som hoppade in för Peppe heter). Magnus Lind låg på sjukhuset
för operation, så hans signering får jag ta en annan gång =)



Idag var min farmors begravning. Sorglig, men väldigt vacker! Vila i frid


Imorgon ska min käre vän Sara Schön uppträda tillsammans med Robert Wells, vilket ska bli riktigt roligt att se! Ser verkligen fram emot det!




Ja, pinsamt nog så har jag inte gjort så mycket mer!
Ska försöka uppdatera lite mer framöver =P

Natti natti!

RSS 2.0