Söndag

Det är helt enkelt ren fakta att söndagar suger... Det finns inte ett piss att göra, och det är nästan alltid dåligt väder!

Igår var det i alla fall lördag, vilket var trevligt då jag spenderade kvällen tillsammans med min kära kusin Nina  och hennes pojkvän Tom. De är alltid lika trevliga att spendera lite tid tillsammans med =)
Vi tog det mest lugnt, drack nån öl, drog på en fest osv. Men en lugn och trevlig kväll blev det i alla fall =) Får göra om det någon gång!

Nu ska jag fortsätta göra ingenting... Bye

SKOLA

Just nu sitter jag i skolbiblioteket och väntar på att min nutida konst-lektion ska börja. Vilket den gör kl 12.20 eller nåt. Så jag har ganska tråkigt just nu. Men vem har inte det i skolan?

Jag slutar i alla fall ganska tidigt, (14.00), och då ska jag och Jonas åka och hämta min bror Axel på fritids, sedan ska vi in till stan å käka mat, morsan bjuder ;) Till kvällen hade vi tänkt kolla på filmen Bolt. Jag har redan sett den, men inte Axel och Jonas. Nog för att jag tror att Axel är lite mer intresserad än vad Jonas är, men ändå xD

Jaja. ska fortsätta kolla runt på nätet xD

Ciao

_____

Tråkig dag. Skola. Huvudvärk. Göra i ordning mopeden så jag kan sälja den. Huvudvärk. Sitta vid dator. Huvudvärk....


Förmodligen ingen skola imorgon.

Go'natt

Virus

Har fått nåt/några cp virus på datorn. Vilket inte är särskilt populärt från min sida. Jonas ska i alla fall komma hit och hjälpa mig imorgon, då datorer fortfarande inte är min starka sida...

Tidigare under kvällen klippte jag min älskad lillebror, och det blev till och med snyggt! Ni kan få se resultatet imorgon ;)

Ska sussa nu, bye bye

Omtapetserat!

Under kvällen har jag försökt göra en egen design till min blogg. Det var svårt, och det tog en jävla tid! Men å andra sidan så är det första gången jag försöker mig på detta. Så överdrivet fult blev det väl ändå inte?

Nu ska jag gå och sova!
Godnatt!

Gran Torino




Jag har precis kollat klart på denna grymt fantastiska film. Eftersom att Clint Eastwood både regisserat och medverkat i filmen så visste jag att den skulle vara bra redan innan jag slog igång den. Men att det skulle komma att bli en av de bästa filmerna jag någonsin sett?
Även om ni inte brukar gilla Clintans filmer, SE DEN HÄR! Ni kommer inte ångra er om ni ger den här filmen 116 minuter av era liv! För det kommer bli några av de bästa ni varit med om!

- Cassie

Igår

Igår kväll var en så kallad lyckad kväll! Jag, Jonas och Lars satt hemma hos mig och bara tog det lugnt. Käkade chips, jag drack ett par öl och grabbarna fick lite likör ;D Där vid 22.30 kom syrran förbi och gjorde oss sällskap, och några timmar där efter kom även hennes pojkvän Richard upp. Som sagt så tog vi det lugnt å snackade lite skit ;) Jag minns inte riktigt hur länge Elina och Richard var här, men efter ett tag drog de hem till Richard, och jag, Jonas och Lars började ringa runt till lite folk. Vid 2 drog vi hem till Obbe där även Ida befann sig. Satt där och snackade lite. Sedan följde Jonas och Lars mig till porten, och jag gick upp och somnade nästan med detsamma!
Och nu är det lördag. Får se vad man skall hitta på då =)

Fuck

Igår var det en dålig dag, och idag var det en ännu sämre dag... Tack vare Jonas lyckades jag ta mig igenom gårdagen utan några större problem. Men idag var verkligen inget vidare. Jag funderar seriöst på att åka och kastrera ett monster... Men nej, istället ska jag gräva ner mig själv under en stor sten och hoppas på att alla elaka människor sprängs i luften. Ingen kommer sakna dem.

Heeey


Min morgon började med en webdesign lektion kl 08.15. Jag blev klar med min så kallade "Nalle Puh sida" och har nu, efter endast tre lektioner, godkänt i kursen. Så egentligen behöver jag inte fortsätta med det här ämnet om jag inte vill. Men eftersom att jag känner för att få mer än G för en gångs skull, så tänkte jag ge det en chans =) Det vill säga: Fortsätta gå på lektionerna. Jag menar när jag väl har hittat något jag är bra på, så vore det ju synd att ge upp!

Efter skolan så har jag arbetat med mitt PA.  Om endast två veckor ska jag redovisa det!! Så nu gäller det att kämpa på som en galning! Men det känns faktiskt som om jag kommer hinna =)



På onsdag åker jag till falun vid sju tiden på morgonen. Ska på rättegång. Ingenting jag ser fram emot, men det känns ändå som att det är någonting jag måste göra för att kunna gå vidare. Håll tummarna för att jag inte skär kuken av svinet!

Ciao

Försov mig

Mc-terin igår gick inget vidare, då jag inte ens klarade av att gå upp till den. Å andra sidan så blev det väldigt sent i fredags. Kl 03.30 hade alla människor försvunnit från Jonas lägenhet, och jag kunde äntligen gå och lägga mig. Jag somnade dock där vid 4-tiden, vilket betyder tre timmars sömn innan jag skulle gå upp, då mc-teorin började kl 08.00. Jag var så jäkla slut, så jag minns knappt att klockan ringde. Där vid 10-tiden vaknade Jonas till och frågade trött:
"Ska inte du gå upp snart?"
Och jag svarade:
 "Jo, för två timmar sedan". 
 Sen somnade vi om och vaknade alldelens för sent...

Under kvällen umgicks vi lite med Lars. Käkade chips + choklad, drack cola och kollade på en film.


Jag måste passa på att berömma dagens väder också! Det var riktigt härligt!!  Solen sken, och det var ca: 21+, så jag, Jonas och Lars tog en promenad kring Sala stad. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att vädret kommer hålla i sig några dagar!



Tänkte även lägga ut en bild för en gångs skull...

Mi and mi loverboy <3 Freakin' awsome!




Nu ska ja krypa till sängs, ska nämligen upp tidigt imorgon!

Cassie


Skolan

Jahapp, jag sitter i skolan och väntar på att min psykologilektion ska börja. Har nämligen prov idag :O Men det känns faktiskt rätt så bra! Har läst igenom alla sidor som vi ska kunna ett x-antal gånger. Så lite borde jag nog allt kunna på provet ;)

Ikväll ska jag, Jonas, Cindy, Cindys kompis och kanske Lars dra ut på Norrmanska. Jag ska dock inte dricka någonting, då jag ska upp tidgt imorgon! Ska ju på Mc-teori =D  WOHOOO!!

Aja, nu ska jag dra vidare till lektions-salen.

Ha det bra!
Ciao, Cassie


Fredag

Nu startar helgen, och jag är fortfarande sjuk! Men trots min envisa förkylning så ska jag och Jonas åka till Hedemora för att umgås med min far, kusin Nina och Tom =D

När man är sjuk så brukar man ju inte ha ork till att göra så mycket än att läsa, sova o.s.v. Men jag har faktiskt målat! Och resultatet blev så här:






Snart kommer Jonas och hämtar mig, så jag ska dra nu!

Trevlig helg!

Ciao

Blää

Jag stannade hemma från skolan idag med... Har kollat på två säsonger av oth, och för ett tag sedan gick jag ner på stan och köpte en skjorta =) Jag hittade nämligen på ett gammal presentkort från H&M, så det fick äntligen komma till användning!

Ciao

Sjuker

Jag pinade iväg på min webdesign lektion imorse. Sjuk som attan! Har bajs ont i halsen, och hostar som en gammal skata! Så jag har faktiskt bara legat och tagit det lugnt sedan dess. Kollat på nån serie, sovit osv.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av oth! Är inne på säsong 5 nu =D

Ciao

RSS 2.0