Måndag

Idag gjorde jag någonting väldigt onödigt och korkat, som jag ångrar extremt mycket. Tänker dock inte gå in på vad förrnå ännu. Jaja, få se hur det blir med detta.

Jag har varit nere på stan med morsan och käkat thai-mat, och lite glass. Vi tog oss även tid att skruva ihop den ny inköpta grillen, som vi ska inviga nästa vecka nån gång! Har även varit ute och gått på promenad med lite olika personer.

Jag kom nyligen in från en vända minigolf med mamma och Janne, vilket var helt okej.
Är hemma ensam inatt igen. Så nu ska jag kolla på The Knowing och käka chips och ha JÄTTE roligt!

Bye Bye Bajsdag


Happy Midsommar

Sådär ja, då var ännu en midsommar avklarad! I år åkte jag och Jonas upp för att fira tillsammans med Nina och Tom + en hel del andra släktingar. Vi åt en massa god mat, drack en massa god öl och snaps, och hade det riktigt trevligt. Det känns ganska ointressant att ta upp allting som sades/gjordes under kvällen. Plus att jag inte har så starka minnan av allt ^^




Tidigare idag så gick jag, Jonas, Nina och Tom hem till Mia och Micke och grillade. Vi hade det riktigt trevligt i solen tillsammans med grillspett och Cola! Så detta får vi göra om någon gång!

Nu är jag tillbaka i Sala, och har precis kommit in. Jonas och Alex skulle fiska, och Lars skulle kolla på. Så jag och Miccis gick en promenad runt Sala stad under tiden. Sedan begav vi oss tillbaka till fiske snubbarna och satt där ett tag. Men det var lite för mycket mygg och lite för kallt för min smak. Så jag tyckte det kändes bäst att gå hem. Fick dessutom sällskap en bit på vägen av Lars och Miccis =)


Snart är det P&L, LÄNGTAR! Fyfan vad kul vi kommer ha!! =D

Nej, nu ska jag kolla upp lite artister ännu en gång!

Sweet dreams

Mina två senaste köp:

Mina två senaste köp:


  



Bra att lyssna på under sådana här onödigt tråkiga skit dagar...

Where the Action is

Jahapp, nu var det ett tag sedan jag skrev här. Kan väl ta upp lite snabbt vad som har hänt:

Studentbal med Jonas som kavaljer
Tagit studenten

Festivalen Where the Action is

Bilder från balen och studenten har jag inte fått ännu, men jag kan i alla fall nämna att båda var riktigt trevliga/roliga.
Where the action is var jag på i fredags. Banden jag såg var Miss Li, The Pretenders, Pixies, Perssons Pack, Seasick Steve och sist men inte minst, anledningen till att jag var där: Neil Young.
Måste säga att detta var en av de bästa kvällarna jag varit med om. Det var andra gången jag såg Neil Young live. Har man fått den möjligheten, att se honom spela live, så kan man dö lycklig!

Här kommer lite bilder från festivalen:


Miss Li


The Pretenders


Perssons Pack


Pixies






King of Rock:
Neil Young



Mer bilder finns på min bilddagbok:
http://cassieoa.bilddagboken.se

RSS 2.0