SkitDator!

Varför fungerar ALDRIG datorer så fort jag sätter mig vid dem? Jäkla piss teknik! Ingenting funkar på den här jävla f**T datorn, värt 10000 spänn? Så fan heller!!!

RIPSTIK!

Idag for jag, farsan och syrran ut till Rensbo! Farsan jobbade, medan jag och syrran låg och solade =D
Vid tre tiden skjutsade farsan hem mig till Sala på mc'n. Det blåste som fan, så hojjen for år alla möjliga jävla håll!
När jag kom hem väntade en ny kavaj, skjorta och sängkläder nere i rummet. Inte illa tyckte Cassie ;D Men det jag har givit mest uppmärksamhet åt sedan jag kom hem är min ripstik! Alltså det som jag först sa var en waveboard, men detta är alltså en ripstik istället. De är dock nästan likadana, bara några små olikheter.... Hur som helst så har jag tillbringat varenda minut sedan jag kom hem, med min nya leksak! Det är så jäkla roligt! Verkligen någonting som ALLA borde prova på någon gång under livet! När man ser den första gången så tänker man: "Hur fan ska det här gå till?". Den har bara två hjul - ett fram och ett bak - vilka kan rotera hur många varv som helst! Första gången man ställer sig på den tänker man: "Vilken jäkla tid det kommer att ta innan  man lär sig!"... TREDJE gången täönker man inte ens, då är man fullt upp med att lära sig svänga och prova på tricks ;)
Det är alltså otroligt lätt att lära sig!

Skola imorgon! Blir väl till att måla på samhällslektionen... De andra lektionerna har jag ingen aning om vad vi ska göra... Känns som om vi redan är klara med alltsammans!

Nu ska jag gå ut och fortsätta street surfa ;D

Ciau!



RSS 2.0