Mc-tur

Igår kväll kollade jag och farsan på "dansar med vargar", och både han och jag är otroligt facinerade av indianer och alla dess kulturer. Så idag tog vi hans nya touring hojj (bmw r 1000 rt), och åkte iväg till indianmuseet i Långshyttan. Jag har inte varit in där sedan de bytte lokal, vilket var en välldans massa år sedan! De får ju in nya saker näst intill hela tiden, så det blir aldrig tråkigt att strösa runt där!
Ja, efter det har jag inte gjort så mycket.... Gick till Ica med syrran för att köpa sorbét och glass, sedan satte vi oss utanför lägenheten och käkade.... Jag lyckades få i mig ett paket sorbét, och syrran fick i sig ett halvt paket glass! Vid 18-tiden for hon hem till Niklas, så då blev jag kvar själv. Har sedan dess stoppat i mig massvis utav chips, dipp, och dricka! Ibland är det skönt att jag har så bra ämnesomsättning, så det ända som borde ta skada är mina tänder. Men enligt tandläkaren är de jätte fina =D HA-HA! GODIS ÄR GOTT!

Nu ska jag gå och sova! Ska ju hem och provåka på min waveboard som anlände från USA i fredags ;) Waveboard är alltså som en blandning mellan surfing, snow- & Skateboard bräda! Det blir trevlig! Och förmodligen massvis med nya blåmärken!
image11

Och så saknar jag förstås Jonas :-O Som vanligt (A)

But now it's time to go to sleep!
See ya!

Lalalalaaaaa/ Cassie

Samhällskunskap för hela slanten!

Jag tog bort det förra inlägget... Detta får bli lite gladare :D Haha!

Vaknade vid kl.**.**, dvs senare än vad jag borde. . . Gjorde mig i ordning och åkte sedan iväg på moppepeden. Jag bor ca.10 km från Sala, så det tar 10-15 minuter med bil. Imorse så blåste det inte särskilt mycket, så det tog 11 minuter för mig att ta mig till skolan på min mogna EU-moped :D *nöjd*
Första lektionen var Samhällskunskap, som började kl.10.35. För några veckor sedan fick vi en sista uppgift av läraren som var att redovisa om hur vi tror att världen kommer att se ut om 50 år. Men redovisningen ska inte vara en vanlig, tråkig rackare, där de som pratar står och läser från ett papper och kollar ner i marken. Utan vi ska göra ett mer kreativt arbete. ROLIGT :D:D:D:D
Jag kom i varje fall på idén att med hjälp av hönsnät, tidningar och tapetklister skapa en jordglob, som ska föreställa min bild av världen om 50 år.
Jag arbetade tidigare ensam, eftersom att jag vägrar vara med Sebastian som tycker att genmanipulation är riktigt oetiskt, men att det är helt okej att gifta sig med djur, och ha sex med dem om man vill (?). Normal människa? Knappast! Jaaaah... Nu arbetar Amalia med mig! Vi verkar ha ganska lika åsikter om hur det mesta kommer att bli/se ut, vilket gör att arbetet blir betydligt enklare. Så vi började med jordgloben idag, och kom igång rätt så bra! Vi klippte till hönsnätet, fixade till det till en ojämn, men synlig "boll", och började sedan fixa med tidningspapper och tapetklister. Fick även lite hjälp av Annika på något hörn =) På måndag ska vi börja måla och fixa lite sådant. Det blir nog faktiskt ett ganska bra arbete tror jag!

Nu är det dags för mig att gå ner på rummet och sova! Måste ta bussen imorgon, så det blir till att gå upp tidigt!

Ciau!

Igår och Idag

Igår:
Igår var en riktig skit dag! En sådan där dag som man gärna sover sig förbi eller något, för att man ska slippa uppleva den! Började med att jag kom till skolan kl.09.30, och det visade sig att första lektionen var inställd, (bild). Detta betydde alltså att jag hade hål timme till kl.12.45. Under de timmarna hann jag få tre vatten ballonger på mig.
De två första fick jag på mig då jag spelade kort med några från BF07, i kafetarian INOMHUS!!! De stod och malde på med ballongerna!!! De som känner mig vet att det krävs väldigt mycket för att få mig riktigt förbannad, men när det väl händer, så blir jag så arg att jag oftast inte vet om vad jag gör under mina utbrott.... Hur som helst så fick jag två ballonger på mig: den första på låret, så byxorna blev dyngsura på framsidan. Den andra fick jag på högra sidan av bröstkorgen, vilket gjorde att även tröjan blev dyngsur.
Och jag, som redan då är riktigt jävla förbannad, ställer mig upp och skriker några ord som förmodligen inte bör nämnas i det här inlägget. Vid det här tillfället var jag alltså riktigt jäkla förbannad! Och det blev inte precis bättre av att sedan få en ballong på smalbenet när jag var påväg till matematik lektionen! Fyfan! Hela gårdagen var ett riktigt helvete!
Jag fattar dessutom inte hur de som kastar vatten, kan göra det inomhus?? Hur kan man vara så jäkla dum i huvudet? Det är helt obegripligt för mig! Visst, jag är emot att de kastar det där jäkla vattnet utomhus också! Men om de absolut känner ett sådant stort jäkla tvång att göra det, kan de väl stanna utomhus, och låta de som inte vill ha vatten på sig vara ifred? Vilket man borde kunna vara inomhus. Men nejnej.... På KSK får man kasta vatten vart man vill! Det är i varje fall vad det verkar som. Skulle nu lärarna och rektorerna vara emot det, så kan de väl göra något åt det. Det är inte precis som att det hjälper att fula rektorn med rött skägg säger åt de att hälla ut vattnet de har i papperskorgarna. Det är ju bara för de jäkla rövhålen att gå in och hämta nytt. Jätte svårt? verkligen!
Jag tror dessutom inte att Amalia någonsin har hört någon svära så mycket som jag svor igår =D

Aja, nu ska jag sluta klaga på de dumma rövhålen som går i klasserna över mig =)

Idag:

Följde med morsan till Ransta skola där hon arbeter. De hade nämligen djurens dag, och morsan ville ta med sig min spindel dit. Så anledningen till att jag följde med var att jag inte vågade lämna lilla spindels tillsammans med henne. För då är det nämligen väldigt stor chans att husdjuret inte följer med tillbaka sedan!
Ahh, jag tillbringade alltså hela förmiddagen på Ransta skola, och när morsan slutade kl.13.30 åkte vi in till stan, och jag gick på min sista svenska lektion någonsin!
Slutade kring 15.30, och gick då till Jonas. Lånade ett par shorts av honom, och sedan gick vi till esplanadens hsjukgymnastik. Jonas gymmade och jag fick äntligen ett svar på varför jag har så jäkla ont i mitt högra knä! Kommer inte ihåg vad det var förrnå, men fick lite övningar som jag ska göra varje dag sex veckor framåt.
Gick efter det hem till Jonas och bytte om, och sedan bar det av ner till Liljas för att köpa en pommes tallrik + vänta på bussen. Jag hann dock inte käka upp allt innan bussen kom, men då var det tur att chauffören var han, som enligt mig, liknar Peter Stormare. För han är trevlig! Först fick jag inte ta med mina stripps på bussen, men sedan ångrade han sig och sa att jag fick ta med dem, så länge jag satt längst fram och inte åt något på hela resan. Men sen såg han att det bara var pommes och ingen sås eller liknande. . . Så då var det bara för mig att hugga in, för han tyckte att jag såg så hungrig ut =D
Ahh, han är trevlig han! Min favorit chaffis på VL, om man nu ska ha sådana? Haha! Aja.. Han är i varje fall alltid lika glad och trevlig! Då blir det liksom roligare för passagerarna att åka med också. I varje fall enligt mig! Aja, nu ska jag surfa vidare över nätet!

Ciao!

Mobbning i lågstadiet?

Efter skolan följde jag med mor min för att hämta upp brorsan på fritids. Han stod och spelade basket helt själv, så medan morsan snackade med läraren gick jag och spelade med honom. Efter ett tag kom en annan unge som också ville vara med. Vi turades om att kasta i tur och ordning, och efter ett tag kom ytterligare två ungar, så då gick jag och ställde mig vid morsan, så att jag kunde småkika på hur de betedde sig. Dessa snorungar har nämligen varit jäkligt taskiga mot brorsan tidigare, (tryckt ner hans huvud i snön tills han tappat andan, dragit ner han byxor inför hela klassen osv).
Ja, de började med att ta bollen från honom, och istället för att turas om att kasta var det bara EN av de som kastade hela tiden. Axel (min bror), försökte ta bollen, men blev då iväg puttad, medan de andra skrattade och sedan fortsatta kasta bollen. Sedan turades de här tre killarna om att kasta, ibland på Axel istället för i korgen. Så efter ett tag sa Axel att det var hans tur.... Och f**t unge nummer 1 säger att Axel får vara sist. Men istället får han inte kasta alls! Och så går han fram till mig, (som håller på att koka över för att jag är så jäkla förbannad), och säger att jag ska säga åt dem. Men eftersom att jag vid det här laget känner mig själv och mitt humör, (när jag väl blir arg), tog brorsan i handen och gick mot bilen.
Hade jag gått fram till de där små skit ungarna, så hade de bara börjat kaxa mot mig ännu mer! Och skulle det ha hänt, så skulle förmodligen alla ligga på sjukhuset med brutna nackar just nu!
Jag fattar inte hur fan det vara så här? De här små killarna är alltså mellan sex och sju år gamla? Hur fan kommer de vara och bete sig om 10 år? Det är fan knappt så att man vågar tänka på det! Jävla ungjävlar!
Vi har snackat med lärarna, pojkarnas föräldrar, men det händer fan ingenting! Det bara fortsätter och blir värre och värre! De gör värre saker mot honom, gör illa honom allt mer.... Ska en liten kille på sex (snart sju) år bara behöva komma innanför dörren hemma innan han börjar gråta för att han hatar att gå till skolan. Varje morgon får man LYFTA upp honom ur sängen, tvinga honom att klä på sig, och ALLTID gå med honom till bussen för att han hatar skolan så jäkla mycket!!!! FYFAN, säger jag bara!
Jag skulle ALDRIG låta mina barn bete sig sådär, det är fan misshandel! Att trycka ner någon i snön tills de inte kan andas längre? Det är så jäkla sjukt! Brorsan är dessutom alldelens för snäll mot allt och alla, så han vågar inte slå tillbaka.
Jag brukar alltid vara emot våld! Men i det här fallet så tror jag att det enda som skulle hjälpa är att ge de där jäkla snorungarna ett rejält kok med stryk, så att de inte vågar sig inärheten av honom igen!!!


Jippie? Nu ska jag plugga.
Ciao!

"Freedom Writers"

I brist på något att göra, gick jag under gårdagens kväll upp till time och hyrde två filmer. Click, med Adam Sandler, som jag ska se ikväll, och Freedom Writers som jag såg igår kväll, med Hilary Swank i huvudrollen. Vilken film!!! Helt fantastisk! Denna blev från och med igår en favoritfilm! Den är så jäkla underbar. Om ni inte ser/sett den så missar ni verkligen något! Den är så jäkla bra att håret på armarna reser sig!

image10


Handlingen:

"Det är 1992 och Rodney King-misshandeln har lett till enorma upplopp på Los Angeles gator. Rasmotsättningarna och gängvåldet slår alla rekord och resulterar i bland annat 120 mord. Baserad på en sann historia berättar ?Freedom Writers? om en lärares enträgna kamp för och om sina high school-elever i efterdyningarna av upploppen. Dessa elever kommer från diverse hårt utsatta områden i Long Beach, Kalifornien och i deras vardag ingår ingredienser som gängvåld, kriminalitet, drive-by's, familjemisshandel, droger etc. Som ett led i en integrationspolitik har de hamnat i en tidigare välrenommerad skola, vilket inte gillas av merparten av skolans personal. Det enda de ser är ett fruktansvärt förfall där boven utgörs av dessa elever och resultatet blir ett ömsesidigt ointresse för varandra och för själva undervisningen.
In träder Erin Gruwell, en vit kvinna från medelklassen och nyutexaminerad lärare med skyhöga visioner. En kombination av tidigare juridiska ambitioner och erfarenheterna av upploppen har fått Erin att inse att det är i skolan man måste fånga upp barnen, innan de hamnar framför domstolen."

SE DEN!!!!


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Under dagen for jag och farsan till Sala för att kolla på utställningen i blå salen! Han tyckte att det var fina saker! Men det tycker väl alla föräldrar om sina barns "skapelser"?
Jaja, efter det begav vi oss tillbaka till Hedemora, men stannade till i Avesta för att ta en shoppingrunda på Ö&B ;D Det kändes konstigt att gå dit i dagens klädsel.... Jag hade dessutom klackskor på mig :-O KORS I TAKET! Från skatedojjor till klackisar? Det var lite svårt måste jag erkänna!

Nu hade jag tänkt att gå och läsa lite :)
Ciao Ciao!

Blåljus, eller något (?)

Imorgon öppnar "HEM"-lagets utställning i blå salen i Sala Stadsbibliotek. Har ett par grejjer där, ingenting jag är överdrivet nöjd med, men vafan, man kan väl bjuda lite på sig själv någon gång? Världens fulaste tavla, ähh. skitsamma! Någon liten stackare som inte kan någonting om vare sig konst eller skateboard (som min tavla illustrerer *ovanligt*), tycker säkert att den är väldigt vacker.........

Jaja, sitter hemma hos far min i Hedemora nu. Vi ska väl ta någon sväng till Sala imorgon så att farsan får se utställningen och vad jag har för mig i skolan. Hasse och Axel kommer förmodligen också, men morsan är uppe i Luleå på begravning. Kände att jag inte orkade gå. Hon for upp i onsdags, och kommer hem på söndag. Det fanns två anledningar till att jag inte följde med:
#1. Det kändes inte "rätt" att åka upp och hälsa på halva släkten, gå på begravning idag (fredag), och sedan må skit resten av resan.
#2. Tvungen att bo hos min moster och hennes monster till familj. Fyfan, ryser bara jag tänker på det. Vilka hemska  människor. Ni tror säkert att jag överdriver, eller så tänker ni något i stil med; "nej men så hemska kan de ju inte vara". Eller JO! Ojojoj, de är ju för fan helt sjuka i huvudet. Eller, jag vet inte om de egentligen har några huvuden, för är det inte innuti det som hjärnan bör sitta i? Hmm..... Alltså, de är så hemska så att när jag åker upp dit om sommrarna, för att hälsa på de normala släktingarna, som jag tycker om, så skiter jag i att tala om för de att jag är där. Eller, jag brukar faktiskt åka dit och säga hej, dagen innan jag åker hem =) Nu vill ni veta vad som är så hemskt med dem, men det är alldelens för komplicerat att skriva här......

Tommy skulle kanske komma på begravningen. Blir intressant att höra om han gjorde det sen när jag snackar med morsan. Han sitter på nån jävla anstalt för att någon som inte tyckte om honom anmälde blablabla till polisen, så hamnade han där! En intressant berättelse!


Nu har jag avslöjat ALLDELENS för mycket om min konstiga släkt!  Så vi kan prata lite om skolan? :D HellYeah!
Nationellt prov i engelska igår! Började lite (väldigt) lätt med en läsförståelse. Denna blev sedan en hörförståelse, som var väldigt svår att faktiskt förstå! Hoppas att det gick bra i varje fall =)
Och så har vi fått tillbaka det nationella provet i matematik.... IG, någon som är förvånad? :-O Inte jag i varje fall!
Hade pluggat i 3½ timme varje veckodag i två månader. Är det värt att ens försöka då? Egentligen? Skitsamma, jag tänker fan i mig kämpa på så att jag får det där jävla G'et i mitt betyg!

Nu tänker jag på matematik, vilket innebär dåligt humör. Bäst att sluta här innan tangenbordet slås sönder! =P

Ska försöka att inte ha så långt uppbrott från skrivandet till nästa gång!

Ciao!

HELGEN!!!

Fredag: Efter att jag slutat skolan åkte jag och Jonas hem till min mor och styvfar för att grilla. Hasse sköt ett vildsvin för ett par veckor sedan, och det var en bit av denna som for upp på grillen. Det var första gången vi åt det, och jag måste säga att det smakade otroligt bra!! Så vildsvin är något som jag verkligen kan rekomendera att lägga på grillen!

Efter mat och efterrätt for vi in till stan och spelade kubb med Lasse och Miccis. Detta var trevligt det med, trots förlusten =P

Lördag: Jag, Jonas, Lasse och Jesper tog bilen och åkte till v-ås. Låg och solade lite i parken under någon timme, och sedan bar det av hemåt igen. Vid kvällen kom vi på att vi skulle grilla. Så alla fyra gick iväg till Coop Extra vid 20.30. Men då visade det sig att det var PINGST, så affären stängde kl.18.00 istället. Skit dag alltså. Det slutade i varje fall med en engångsgrill från OK och ett korv paket. Jag tycker inte om korv, så Jonas och Lasse delade på paketet, förutom en liten körv som jag lyckades få i mig.
Där kring natte-tid gick jag och Jonas hem och kollade på film. Jag somnade vid mitten som vanligt!

Söndag:
Har varit ute och solat med Jonas och Lasse. Riktigt varmt och härligt, ända tills solen började gå i moln var annan minut..... Vi gick runt lite på stan och sånt. Sedan gick vi till Åkrahallen och köpte en flintastek och en engångsgrill. Vilket visade sig vara en sämre kombination! Eftersom att engångsgrillen inte fungerade särskilt bra så gick vi hem till Lasse och grillade istället. Då funkade det =P

Nu sitter jag hemma, ska strax fara in till stan med mor min och glänsa i hennes nyinköpta bil!!! Sedan blir det Casino Royale, med Daniel Craig, eftersom att mor min inte har sett den ännu!

Cheers!

Trasiga knän!

För ett par veckor sedan fick jag tid för röntgen på mitt högra knä. Men detta visade inget, så nu har de äntligen skrivit en remiss till sjukgymnasten. Så det är bara att hålla tummarna för att de ska komma på vad det är för fel! Smärtan har dessutom blivit värre, och jag har börjat få ont även i viloläge. Vilket är någorlunda jobbigt!

Efter skolan har jag bara räknat matematik. Massvis med matematik. Det är ju nationellt på torsdag !Ajajaja! J
ust ja, jag hann även kolla runt lite på junkyard.se tidigare. De har fått in väldigt mycket nyheter nu! Så jag råkade beställa lite grejjer för lite för mycket pengar. En vit plånbok från WESC, en ny skate väska från e´s och lite nya strumpor.... Skit samma, det är sånt jag behöver så det är nog värt pengarna jag lägger ner på det.



Ska gå och sova nu!
Natti natti!

Hej =D

Dagen började inte särskillt speciellt. Vaknade upp i farsans lägenhet, fick i mig lite frukost och sådant. Sedan bar det av till TV'n.

Kring kl.16 skjutsade farsan hem mig till Sala. For hem till Jonas och sminkade mig m.m. Sedan gick vi till restaurangen Rhodos, där Jonas bjöd på middag då vi firar fyra månader idag. Jajjamensan. Efter det gick vi tillbaka till Jonas lägenhet, och här har vi suttit fram till nu.

Nu ska vi se på film :D
Skola imorgon... Jippie?!

Ciao!

60 års ferre för fan!

Ojj, det fanns lite fölk som läser, (Jonas) ;P Jaja, han är allt bra gullig han.

Dagen började faktsikt väldigt sent! Ovanligt sent för mig! Men så kan det gå om man ligger framför TV'n till alldelens för tidigt om morgonen. Började göra mig i ordning vid 12-tiden. Det vill säga, duschning, sminkning, val av kläder o.s.v..... Efter att jag var klar blev det dags för schwester att göra sig i orning. Så jag passade på att ta en tur upp på stan för att köpa lite tecknings material. NU JÄVLAR SKA HÄR RITAS! Hmm. Vid 14-tiden satt jag och syrran på hennes moppeped (mitt privata fordonsord!), påväg ut till Rensbo där partajet ägde rum. Syrran skjutsade mig, och jag kan inte påstå att det kändes helt säkert. Hela tiden får jag för mig att hon ska ge igen för alla gånger jag har ramlat med henne. Men otroligt nog så höll vi oss uppe under hela vägen!

Det var lite förfest hos min yngsta faster. Kollade på lite foton från Skottland, som sedan blev lite bilar på blocket =D Fick i mig nån öl, vilket var länge sedan man drack. Mmm, riktigt ljuvligt! Sedan bar det iväg upp mot födelsedagsbarnet, Birgitta, äldsta fastern som fyllde 60 för någon vecka sedan. Där befann sig även en skara släktingar. Trevligt att träffa de flesta. Riktigt länge sedan jag träffade kusin Jimmy, som fick barn för något halv år sedan. Fyfan vilken söt unge! Ojojoj, blixt förälskad med detsamma ;D

Jag och syster hade ingen större lust att titta på medan samtliga släktingar söp sig redlöst fulla, så vid 17-tiden bar det av hem igen. UTAN ATT RAMLA!


Har precis snackat lite med Palle Pauline också, som annars aldrig är inne på msn. Rackare där. Nog för att jag hatar msn, men Palle är alltid like trevlig att växla ett par ord med! Plus att hon skickade ett väldigt "vackert" kollage med bilder på mig! Haha, det åker upp här ;D

Nu hade jag tänkt att jag skulle leta reda på någon film! Om inte annat blir det någon hyrning.



image1


Slutord:
"Var dig själv! Det finns redan så många av alla andra"

Bloggare?!

Jahapp, nu gav jag upp den action laddade fighten mot mig själv och blev en bloggare! *blinkaförvånande*
Nog för att skrivandet hör till ett av mina största intressen, men tiden? Räcker den till att skriva dessa inlägg dagligen, veckligen (som det heter enligt mig)?! Troligen inte, men vi får se hur länge jag orkar hålla sidan uppdaterad. Jag menar, har man lyckats vara medlem på Lunarstorm i sex år, så borde väl detta inte bli något större problem? Jaja, det visar sig ;D
Nu gäller det väl att lära sig en massa funktioner m.m, som att infoga biler (?) Men detta verkar inte vara överdrivet komplicerat, så jag lär då inte få några raseriutbrott. HÄRLIGT CASSIE!
Men vad ska man skriva om? Vad jag gör, inte gör, tänker eller inte tänker? Det får bli en liten blandning mellan allt möjligt här. Förhoppningsvis så kanske någon rolig fillur därute tar sig tid att läsa någon rad då och då. Det finns ju ett x-antal svenska medborgare i det här landet, så någon kanske har tid någon gång.

Eftersom att detta är mitt första inlägg och jag inte har någon lust att berätta mitt livs historia, så får det bli lite tillbakablickar under den pågående veckan =)

Ja... Valborg i förrgår! Började då med grillade hamburgare hemma hos Jonas mor & far. Jag måste säga att jag är en naturlig begåvning då det gäller att kladda och tappa mat! High Five till moi! Hur som helst  så var de timmarna trevliga och pratiga. Bl.a om yxkastning och snygga betong brudar. (Fråga inte).
Vid 20.15 packade jag och Jonas in oss i bilen och for in till stan. Där kan jag icke påstå att det var livat! Någon kändis här och där, men det var allt. Ett antal timmar senare träffade vi på Cindy & Jimmy, vilket resulterade i ett antal knasiga bilder, vilka jag kan lägga upp senare... kanske. Vid kl.00.30 var vi inne i Jonas lägenhet. Jag somnade ungefär med detsamma. Som vanligt vill säga!

Igår for vi (jag & Jonas) iväg på middag igen. Men då hos Jimmy och Cindy, som bjöd på en massa frukt,  grönsaker, ugnsstekt potatis och grillade kotletter. Med oss fyra befann sig även Jonas & Cindys föräldrar (Christer+Pirjo), och Jimmys föräldrar (Roffe+My). De hade inte träffat varandra förut, så det var väl lite det middagen gick ut på. Efter en otroligt smakfull/mättande måltid och efterrätt begav sig den äldre generationen hemåt. Jag och Jonas blev kvar för att spela Geni. Körde brudarna mot grabbarna, men Jonas och Jimmy vann även fast de inte kunde ett skit. Haha :D:D Jag och Cindy kunde däremot en jävla massa, men tärningen var tydligen inte på vår sida. Efter den spelomgången blev det något annat spel som jag inte riktigt minns vad det hette. Det var i varje fall ungefär som charader. Men istället för att använda sig av kroppen, tog man hjälp av en penna och ett papper. I ett sådant spel så tycker man ju nästan att den som går linjen estetisk bild- & formgivning borde ligga hyffsat bra till i slutresultaten. Men ICKE! Jag förlorade med tillräckligt många poäng så att det inte ens är värt att skriva upp resultaten ;D

Sist jag kollade på klockan innan vi for hem till Jonas igen visade den på 00.30. Var väl hemma lite senare än det, och lyckades somna vid två-tiden.


Nu sitter jag hemma hos far min i Hedemora. Staden som Gud glömde, och poliserna! En riktig skit håla skulle man nog kunna säga. En skit håla med smutsiga människor, vars knark och vapen lukt drar sig in i ens näsborrar från flera kilometers avstånd!

Det allra mest positiva under dagen var att jag kom ihåg att slå på eurosport kl.23.30 för att kolla på YOZ. Hela första delen bestod av Skate Board. Så man skulle nog kunna påstå att jag fastnade i soffan under de 15 minuterna, med en tråd av dräggel rinnandes nerför ena mungipan, (treeevligt). Synd att de inte visar mer än 30 minuters extremsport varje fredag. Skulle de förlänga tiden så skulle det nog uppskattas av många. För jag tror att Extremsport utövas av betydligt fler än de som spelar biljard, (vilket för tillfället visas på eurosport ).
Förhoppningsvis så blir det lite mer extremt i Augusti då sommar X-Games bör sändas. HÄRLIGT! Nästan så att man har lust att fara och titta? Någon som sponsrar min resa? =D

Jaja, dags att gå och lägga sig tror jag. Ögonlocken börjar bli tunga, och fingrarna hänger inte riktigt med över tangentbordet längre.

Ciao!

RSS 2.0