Trötter

Fyfan, jag är helt slut! Visst gick upp kl 7 imorse. Men ändå! Ska nog gå och göra mig iordning nu, sedan är det sovdags! NattiNatti

Myskväll

Vi tog bilen upp till Anette för att låna en film, "P.S I love you". Visst, jag har redan sett den, men den är så jäkla fin. Har ingenting emot att se den igen!
Blir även lite fläder dryck + andra onyttigheter till, Yummi!

Tar det lugnt

Det gick faktiskt riktigt bra med teorin idag! Jag tror inte att jag har så mycket kvar i alla fall, så det är väl i princip pengar till körlektioner + halkan som fattas. Hur som helst, så fick jag 62/70 poäng idag, (63 är godkänt). Så förhoppningsvis har jag klarat repetitionen imorgon! Okej, Jens kom och hjälpte mig ganska mycket också. Jag blandar ju ihop allt det där med reaktionstid, reaktionssträck, bromssträcka m.m. hela tiden. Men NU fattar jag! Tänker dock inte tala om hur många gånger han fick förklara om den där skiten. Jag är segis i hjärnan :)

För övrigt så kom jag in från en lång promenad ganska nyligen. Idag är det faktiskt riktigt skönt ute! Sol+blåst. Perfekt promenad väder! Var in på expert en snabbis och fixade nytt batteri till telefonen. Om ett tag tänkte jag möte upp syrran vid ksk, så gör vi sällskap hem sen!

Förresten så kan jag vara gladis och små le lite för mig själv ^^

Vad ska jag hitta på senare då? :O

God morgon

Nu sitter jag och äter frukost, ska alldelens snart traska ner på Nisses och plugga teori. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Får se vad som händer :)

_______

Han kanske får mig att le och rodna lite? :O
Jag är busig ^^

Helgens Händelser

Fredag
När Axel hade kommit hem från skolan tog vi cyklarna och begav oss mot Sala mässan. Där gick vi runt och kollade in  allt möjligt. Jag och Axel delade på en langos. Det var första gången han åt det, och sa efter varje tugga "Mmm, vad gott!" Så man kan väl säga att Axel har en ny favoritmat nu ;)
Kl 15 kom Nina och Tom med tåget, så vi mötte upp dem och sedan gick vi tillbaka till mässan där syrran hade påbörjat sitt arbetspass. Så det blev till att störa henne lite under arbetet osv. Senare på kvällen åt vi tacos och drack lite pilsner. Efter maten gick vi hem till Richard, och sedan bar det av till norrmanska, där vi träffade på Timmy och Tracy. Blev en ganska tidig kväll, och trevlig!







Lördag
Jag, Nina och Tom tog en sväng ner på stan. Tom hittade lite nya kläder, och Nina en parfym. Sedan gick jag och Nina till mässan och kollade runt än en gång. De hade lite framträdande och skit, vilket var trevligt.
Drog sedan hem för att baka pizza, vilken blev riktigt god! Efter att Nina och Tom hade åkt hem med 19-tåget, mötte jag upp Sara Schön, sedan mötte vi upp Ida och co! Vi begav oss hem till herr Juhlin där det var fest för hela slanten! Hade riktigt trevligt, och träffade både nya och gamla vänner. Hela gänget bagav sig sedan till hotellet där det var fullt med folk! Träffade på lite kända ansikten, och fick en öl av både den ena och den andra. Grymt nöjd :D
Efter hotellet gjorde jag sällskap med Sara och Manne. Väl hemma var det kudden som gällde.



Söndag
Ja, jag var faktiskt på mässan idag också! Har man fribiljetter så har man. Klart som fan man ska använda dem ;D Tänkte att Axel skulle lära sig att det finns annan musik än Alexander Ryback, (stavning?), så jag fick med mig honom att titta på EMD. Pinsamt jag vet, men han tycker inte om min musiksmak! Hur som helst så gjorde jag misstaget att låta honom sitta på mina axlar, så de mår inte så jätte bra just nu. Har fått ont i princip överallt. Både nacken och ryggen är ganska trasiga just nu!

Bortsett från mässbesöket har jag inte gjort så mycket idag. Kom nyligen in från en långpromenad. Och självklart så träffar jag på "han den där". Ahh, Ida vet vem jag menar! Han var i alla fall trevlig och pratglad, så det flöt på ganska bra :)

Nu ska jag ta något att käka, sedan är det nog nanna kudden som gäller!



Torsdag

Har precis kommit in från en väldigt härlig morgonpromenad, och sitter nu med en kopp kaffe i handen. Ska snart börja bege mig mot Nisses där jag ska plugga teori i två timmar =)
Kl 11 ska jag följa med Sara Schön och kolla på en lägenhet. Efter det är det städning av lägenheten som gäller! Kring kl 13 kommer Ida och hämtar upp mig och sedan ska vi åka till Västerås. Ida har fått sin lön idag, så jag antar att hon kommer shoppa loss ;) Själv har jag dock inga pengar, så för mig blir det fönster shoppning! Blir självklart till att ta en sväng förbi McDonalds för en hamburgare ;)

Men nu ska jag fixa mig iordning lite!


Tisdag

Gick till Nisses datorer kl 08 imorse. Satt där i lite  mer än en timme... Fyfan vad dåligt det gick. Måste verkligen läsa mer i böckerna! Jaja, ska sitta mellan 12-14 också, kanske får lite mer gjort då, förhoppningsvis!

Nu ska jag börja med lunchen, sedan är det plugga som gäller!


FestCassie

Min lördagskväll slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig... Blev lite "för" rund under fötterna, och ramlade och gjorde illa handen. Trodde jag hade brutit den, så jag drog hem innan vi hunnit kommit ut på krogen. Så igår, (söndag) spenderade jag ett par timmar på akuten i v-ås. Som tur var så är handen inte bruten, men har fått mig en rejäl stukning! Så nu blir det lugna puckar tills handen har läkt ;)

Här kommer lite bilder:




Jätte nykter var jag =)





Syrran har gjort slut med sin pojkvän/sambo, så just nu håller vi på att hjälpa henne att flytta. Fyfan vad trångt det kommer bli i våran lilla lägenhet... Hoppas att jag får jobb snart, så jag kan skaffa egen lägenhet. Kan även nämna att det är ganska tungt att bära med en stukad hand! Som tur är så har hon bara kläder + två kattungar. Hade varit riktigt illa om hon skulle ha haft en massa möbler och skit också!
Så nu har vi två små söta kissemissar som springer runt och busar i lägenheten. Mysigt värre =)



Lördag

Har inte gjort så mycket idag. Var ner på stan och tog en fika med mor min. Var även runt och kikade lite i olika affärer. Hittade lite snygga kläder till Axel ;) Längtar tills han kommer hem imorgon :D
Ikväll är det som sagt 20-års fest som gäller! Ser verkligen fram emot det! Jag ska ha lite förfest, så det kommer lite folk hit. Blir till att röka vattenpipa och dricka pilsner! Trevligt =)

Nu ska jag städa lite!


Pysseldag!

Idag har jag, Sara och Ida varit nere på stan för att köpa de sista sakerna till Ellens födelsedags present. Hann även med en fika! Efter fikan gick jag och Sara hem till mig för att börja med pysslandet. Hade hur trevligt som helst :D
Här kommer det lite bilder:




Jätte fina bilder :D Haha! Festen är imorgon, och jag hade, för en gångs skull, inte tänkt glömma kameran!



Torsdag

Idag har varit en för lugn dag! Pluggat på Nisses, vilket gick hyffsat bra. Men tråkigt som fan. Halv fyra träffade jag Linneá och vi gick och fikade. Hade det riktigt trevligt och pratade om en massa roliga högstadieminnen osv. Blir utan tveka en till fika längre fram! Var hem till syrran också, för att kolla hur hon mådde efter gårdagen. Det var nog inget vidare där  :P Blev kvar där ett tag... Satt på balkongen, käkade chips och drack sprite. Lånade även lite kläder av henne!
Jag har även varit ut på två långpromenader, vilket känns fantastiskt bra när det är så fint väder ute =)

Imorgon får vi se vad som händer. Är det fint väder kan det mycket väl tänkas bli en långpromenad!


Happy Hour

Igår var jag på Happy Hour tillsammans med Ida, Obbe och Obbes kompis. Vi tog några öl och snackade lite skit. De drog dock ganska tidigt då Obbe skulle jobba idag. Jag träffade lite andra bekanta ansikten, bl.a Zanna och henns nya pojkvän Timmy. Hade trevligt som fan tillsammans med dem =) Senare träffa jag även på Nicklas, Hawal, Camilla och Lina. Så det blev bara bättre och bättre!
Under tiden inne på hotellet ringde även min syster, ganska packad.... Så jag och Nicklas gjorde henne sällskap hem, och gick sedan tillbaka till hotellet. När de stängde kl.02 hade jag sådan tur att jag fick skjuts hem av Hawal! Tusen tack för det!

Nej nu ska jag börja göra mig iordning :)


Onsdag

Hittills har idag varit en lugn dag :) Har suttit på balkongen och druckit kaffe + läst tidningen. Kollat lite på TV osv. Snart ska jag gå till Jysk och prata med butikschefen. Hoppas han är där idag, annars blir jag ledsen :O Efter jysk-besöket är det två timmar på Nisses som gäller. Plugga, Plugga, Plugga.....

Jaja, ska göra mig i ordning nu!



Sjuker

Det blev ingen morgonpromenad för mig imorse. Vaknade kl 04.30 av att jag inte kunde andas. Luftfstrupen är uppsvälld, och smärtan går ända ner till bröstet. Obehagligt som fan! Kan varken äta eller dricka... Aja, lyckades ta mig ner på Nisses för att plugga lite i alla fall. Det börjar gå bättre och bättre med teorin. Ska på en lektion idag kl. 16 också. Hoppas att halsen känns bättre då, så att jag åtminstonde kan prata utan att få kramp.
Det skulle vara ännu bättre om jag kan somna liggande ikväll. Just nu måste jag stå/sitta för att kunna andas över huvudtaget! Jobbigt =/ Fattar dessutom inte vad det kan bero på! Har aldrig känt just den här smärtan förut. Det brukar alltid vara halsmandlarna som är uppsvällda. Konstigt...

Jaja, ska surfa vidare över internets vågor nu!


Sådär ja!

Min dag har i princip bestått av:
  • En timmes körkortsteori
  • Två timmar körning med körskola
  • Tre timmars promenad
  • Fem timmars städning

Städningen har tagit så jävla lång tid! Det har dock inte bara varit städning, även en del rensning ;) Helt plötsligt fick jag betydligt mycket mer plats i både garderoberna, byrån och bokhyllan. Det känns skönt som fan!

Imorgon bitti är det lång promenad som gäller!

Men nu ska jag sova.



Ny vecka

Har varit ute och gått en lång promenad. Skönt som fan! Har nyss druckit en kopp kaffe, och snart ska jag hoppa in i duschen. Efter de är det teori + körlektion på nisses som gäller! Det känns riktigt bra att jag äntligen har kommit igång med allt!

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på senare, men det visar sig =)



Ingbo festivalen

Den här kvällen har faktiskt varit riktigt trevlig! Började med att Sara och Manne hämtade upp mig vid 18-tiden, och sedan bar det av till Ingbofestivalen där Sara skulle spela tillsammans med sitt band: TooTab Band! Fyfan vad grymma dem var ;D Bortsett från den härliga musiken, så hann jag träffa på Jonsson, Linda, Beckan m.f. Satt och snackade lite med killarna osv, vilket var riktigt trevligt!

Efter kl 21 började vi röra oss tillbaka mot Sala igen, där en viss herr Juhlin väntade på festsällskap! Var hemma hos honom ett tag och bara tog det lugnt och hade det trevligt! Sedan tog vi en promenad ner till norrmanska, där vi tog oss diverse dryck. Jag fick även ett kycklingspätt av Patrik, som var full som vanligt ;D
Efter Norrmanska bar det av till Sventas, där det inte hände ett skit. Och sedan gjorde fyr-packet sällskap till parken där vi sedan skildes åt, och var och en gick hem till sitt. Okey, Sara gick hem till Manne ;)

Här kommer lite bilder från kvällen!

 
  
 



Stort tack till alla som förgyllde min kväll. Nu ska fylleCassie gå och sova. Natti Natti

Lördag

Jag har varit nere på stan och kikat runt lite. Hittade en födelsedags present till Ellen som fyller år nästa vecka. Hon kommer nog bli jätte glad ;) Har även varit hemma hos Elina och Richard och snackat lite skit + myst med deras kattunge. De har tydligen fått hem en till för bara en liten stund sedan. Så det blir väl att man drar dit och kollar på den också! Var hem till Lars och Miccis en snabbis också, skulle prova Lasses skinnjacka, vilken inte satt så bra på mig! Snackade lite bloggdesign också, ska nämligen hjälpa Miccis med hennes nya design =)

Ikväll har Sara och hennes band spelning, så självklart följer jag med ut och tittar med ett par öl i handen. Efter det är det krogen som gäller ;D

Kanske skriver mer senare!

Grillning

Har som sagt grillat under kvällen. Marinerad kyckling som blev riktigt lyckad! Fick sällskap av några grannar och Pauline ;D
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt med en öl i handen. Skönt som fan!

Kring kl.22 ikväll kommer Sabina, sedan är det krogen som gäller. Vilket förhoppningsvis blir trevligt ;D

Tralalalalaaa, känner mig på riktigt bra humör faktiskt. Ser fram emot morgondagen!

Fredag

Gick upp tidigt imorse för att ta ut Doris på långpromenad. Två timmar blev det! Riktigt härligt i morgonsolen =)
Snart ska jag ta med Axel till lekparken, så han får springa av sig lite. Kanske blir lite bollkastning med Doris också.







Ikväll är det grillning som gäller, ska bli gött ;)



Doris!

Hittade sladden till kameran! Tänker inte säga var den låg (A)

Här kommer i alla fall två bilder på Doris =)






Bjuder på denna bild ;D Haha!

Nu ska vi ut och gå!


Hundvakt

I morse var jag och hämtade Doris, en liten blandrastik (japansk- &tysk spets), som jag ska ta hand om tills imorgon. Hur go som helst! Lägger ut någon bild på henne, så fort jag hittat sladden till kameran ;D

Nu ska vi gå ut och gå!
Bye

Onsdag

Idag har jag varit på nisses och pluggat teori tillsammans med Södefläng, vilket gick ganska bra! Har även varit hem till Ellen och Jocke och hjälpt de bygga ihop ett par garderober. Inkompetenta jävlar det där, haha ;D Byggandet gick i alla fall bra! Bortsett från detta har jag bara tagit det lugnt, och läst lite i teoriboken, för en gång skull!

Ska fortsätta med mitt Mafia Wars spelande nu ;D


Sommaren med Göran



Såg den här underbart roliga filmen på bio tidigare under kvällen! Konstant rolig!
Rekommenderas skarpt!

Imorgon är det Nisses som gäller, igen! Tog dubbla timmar vid datorn, så nåt borde man väl lära sig ;)




Tisdag

Jag och Södefläng tog tummen ur arslet och begav oss till Nisses för att plugga teori vid datorerna. Gick bra som fan faktiskt :D

Snart ska jag och Axel gå ner på stan och fika med Ida och Sara Schön. Ska bli gött med lite kaffe ;)

Ha det!

Då sitter man här igen!

Jag ska vara hundvakt åt en liten blandras tik (japansk- & tysk spets) från torsdag till fredag. Så hennes matte var hit med henne en snabbis idag, så jag tog med mig Pauline och den lilla vovven på en prommis runt dammarna. I början var hon lite motsträvig, men det gick över ganska snabbt :) Så jag ser fram emot att ta hand om den lilla hårbollen!
Efter promenaden runt dammarna lämnade jag tillbaka lilla Doris, så att jag och Pauline kunde gå på en längre promenad. Gick spåret runt gamla vattentornet, vidare mot KSK, och sedan ner på stan, för att sedan traska hem igen. Det kändes riktigt skönt att få röra sig lite!

Nu sitter jag på FaceBook och spelar Mafia Wars. Jäkla Daniel! Det var han som fick mig att börja spela, och nu kan jag inte sluta!!!

Imorgon är det körkorts-teori som gäller! Jag och Söderfläng har bokat datorer. Så det känns bra som fan att få nåt gjort!


Ciao,

Huhu

Har precis ätit lite lunch med Elina och Axel. Tänkte spela lite yatzy snart, och sedan ska vi hem till Elina och Richard. Blir nog till att ta ut kattungen. Han blir så överaktiv när han är inne hela dagarna. Får se vad som händer efter det.

Bio imorgon, Riktigt trevligt ;D


Seeeeg

Vaknade 05.30, och nu kan jag inte somna om :( Ska snart ut och gå på en promenad, och sedan blir det nog till att handla lite på Åkrahallen.
Vädret ser inte ut att bli så jätte bra idag, så vi får se om det blir nå bad senare...

Ska äta frukost nu!
Ciao,

Helgen

Det var estet partaj i fredags. Jag var dock för bakis från krogen rundan i torsdags, så för mig blev det alkoholfritt under kvällen! Jaja, jag hade i alla fall en riktigt trevlig kväll med de gamla klasskamraterna!

I lördags var det dags igen: Grillfest hemma hos Obbe! Lyckades få i mig ½kg kött, gott som fan! Tog det lugnt och drack lite pilsner. Senare under kvällen for vi till Norrmanska, där det fanns mycket trevligt folk. Ida och Obbe gick hem vid midnatt, medan jag fastnade i en diskussion med Jens! Han var och tiggde kapsyler till en tävling hans dotters klass är med i, (Flest kapsyler vinner 50,000). Han gjorde i alla fall mig sällskap genom parken,så jag slapp cykla själv. Tack för det =)

Idag var det 8-års kalas som gällde!! Brorsan fyllde, och firandet hölls i Salas bowlinghall. Jävlar vad kidsen körde på ;) Fullt ös under en timme! Efter bowlingen blev det tårta och saft, (kaffe för oss stora människor). Alltid kul med kalas!

Resten av dagen har jag tagit det lugnt med lite promenader och minigolf-spelande med Axel, alltid mysigt att umgås med brorsan =)

Imorgon är det månsan som gäller ;D Tjohooo!


RSS 2.0