JOBB!

Okeeeej, jag vet att jag är riktigt kass på att uppdatera. Men det känns så onödigt att skriva när jag ändå inte har något speciellt att berätta om.

Jag var i alla fall på arbetsintervju igår, och FICK JOBBET! Nästa helg, eller helgen efter det ska jag få lära mig kassan osv, och i slutet av november blir det heltid! Det känns riktigt bra! Jag är helt säker på att jag kommer trivas jäkligt bra också. Arbetskamraterna är riktigt roliga och trevliga. Så jag kan tänka mig att jag kommer få en del skratt på köpet.

Nu ska jag ut och ta en cigg med Linus och Simon! Senare ikväll ska jag iväg och simma några längder med Ida :-)

Uppdaterar nästa gång jag har något vettigt att skriva!

Måndag

Idag har jag varit ner på körskolan och köpt körlektioner för över 2000 spänn! Hoppas att jag kan ta det där jävla kortet snart! Syrran följde också med ner för att skriva in sig, plus gå på kursen man måste gå på innan man får börja köra.

Just nu sitter jag och pillar i Photoshop, ska nämligen hjälpa Sara Södereng med hennes blogg. Länkar resultatet senare!

Ikväll ska jag följa med lillkillen till bowling-träningen. Ska bli intressant att se hur duktig han har blivit :-) Får se om man kan tänkas hitta på något mer senare!

Helvete

Behöver jag säga mer än att ikväll gick åt helvete?!


Dumma mig

Nu har jag börjat bli dålig på att uppdatera igen... Nog för att det inte har hänt särskilt mycket under veckan som gått, men men.
Kan i alla fall säga att jag hade riktigt trevligt i helgen! Hade lägenheten för mig själv från fredag till lördag. Så i fredags kom Sara Schön förbi. Vi kollade lite tv, snackade skit, tog en varsin öl och bara tog det lugnt. Alltid lika trevligt att snacka med henne :-) När hon hade gått kollade jag på film, Monsters v.s Alien med en kompis. Hade det riktigt trevligt ;-)

På lördag kvällen kom Cindy & Jimmy förbi. Vi tröck i oss massa chips, cola & öl. Okej, Jimmy drack öl, jag och Cindy drack cola. Hur som helst så kollade vi på fotbollen (sverige-Danmark), efter den hemska matchen satte vi oss och snackade lite skit. Och senare på kvällen gick vi ut på krogen. Jag och Cindy tog det lugnt. Snackade med en massa olika personer och hade det allmänt trevligt! Stort tack till favorit fd svägerskan och hennes man för en trevlig kväll!!! :-D Hade riktigt skoj!

Nu sitter jag hemma hos far min och tar det lugnt. Kom ganska nyligen in. Har varit hemma hos Mia tillsammans med Nina & Saga. Nina har varit barnvakt till lilla Saga, då Mia jobbat. Ska träffa min favorit Nina lite senare också. Blir nog till att vi slår på en film eller något.

Ska försöka uppdatera bloggen lite bättre under denna veckan!
Tuudeluuu

Födelsedags firande

Har haft så jävla kul den här helgen! Orkar inte skriva om allt som hänt, men kan sammanfattningsvis säga att det var länge sedan jag hade såhär kul!

Här kommer lite bilder:




19år

Idag fyller jag år. Bara ett år kvar till jag får shoppa på systemet ;) Gött! Har inge speciella planer för dagen. Ska på musikquiz ikväll, annars händer inget spec. Imorgon blir det lite firande med min mor och syster. Ska bl.a ut och käka. På lördag däremot, då är det fest! Kommer bli riktigt nice ;D

RSS 2.0