Trötter!

Sitter hemma i lägenheten och är hur trött som helst! Jag har precis färgrat håret på mor min. Hade tänkt gå och lägga mig snart, skall dock skriva lite om min dag först!

Vaknade bredvid min älskling vid 12 - 13 tiden :O Jag brukar nästan aldrig sova så länge! Ju för sig så var vi uppe till över fyra imorse, låg och snackade i flera timmar. Jätte mysigt :) Är väldigt glad över att jag har dig Jonas!
Efter frukosten så for vi ner på stan. Jonas skulle lämna in sitt armband (som han fick av mig i julklapp) eftersom att det var för långt, och behövde förkortas. Sedan gick vi runt lite i gallerian men köpte inget förutom en varsin dricka. Det var första gången jag drack Dr.Pepper, som smakade hur gött som helst =D Så imorgon blire väl att jag köper upp ett lager av denna fantastiska dryck!

Efter att vi gjort stan osäker åkte vi och hämtade upp Lasse och Miccis, för att sedan bege oss till Willys och handla mat till våran taco middag som kommer äga rum imorgon kväll, NYÅRSAFTON! Efter matshoppingen for vi hem till mig, blev lite prat och sådant. Efter att Lasse och Miccis åkt hem, kollade jag och älsk på Wild Hogs. Haha, jag tycker den är så jäkla klockren!

Jaja, nu har ivf älsklingen åkt hem till sig, och jag sitter här. Vad ska ske härnäst? Förmodligen sova, så jag orkar vara uppe imorgon! Det är ju nyårafton då! Och "Kvällen av alla kvällar" som Lasse säger! Fyfan, imorgon är det fest! FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Hoppas bara att man inte däckar i något dike eller dylikt innan 12-slaget :O Men jag ska nog kunna hålla mig uppe tillsammans med det goda sällskapet inklusive massa bärs, Jonas drinkar och min jäger! WOHOO!


/ Cassie

Shopping + Singstar

Tidigare idag åkte jag, Jonas, Lasse och Miccis till V-ås och shoppade. Jag hittade dock bara lite nya underkläder, men alltid något ;D

Nu sitter vi hemma hos Jonas och lirar singstar! Jag äger alla som vanligt, *not*...
Här kommer lite schyssta bilder, bara för att vi är så jädrans sexiga ;D










Sådärja! FINT =)

Narnia

Jag och morsan har precis kollat klart på Narnia. Jag var lite anti först, eftersom att jag inte brukar vara så mycket för när de gör nya versioner på gamla filmer. Men det visade sig att den här filmen faktiskt var helt okej! I alla fall tillräckligt okej för att jag ska kolla på den andra filmen så småningom :)

Jag gör inte så mycket just nu, sitter här och skriver! Ska väl spela nåt spel sen eller så. Jag får se! Kanske blir det att jag kollar på Wild Hogs, har ju inte sett den sedan den hade premiär i Västerås! Och det var ju ett tag sedan! Jonas är hemma hos Alex och Amanda och spelar tv-spel, tänkte kanske se filmen med honom sedan, om klockan inte bär iväg allt för mycket. Det är ju lite små trögt att kolla på typ världens roligaste film ensam :P Jaja, får se vad som sker!

Imorgon bär det av till Västerås för en liten shoppingrunda tillsammans med Jonas, Lasse och Miccis :) om tur är så har jag lite pengar kvar på mina presentkort från H&M, så nånting ska jag väl hitta på :)

Ska spela lite nu!
Ciao


Isracing

Jag har bara tagit det lugnt hela morgonen. Jag och farsan ska snart dra iväg och kolla på en lokal isracing tävling bara några minuter härifrån. Ig¨r bestämde jag mig för att åka hem idag istället för på måndag, så lite senare ska pappa skjutsa hem mig och katterna till Sala. Där finns det i alla fall lite mer att göra än vad det gör här!
Under gårdagen så var det enda jag gjorde att shoppa nyårskläder under 30 minuter, kom hem från Borlänge vid 4 någon gång, och efter det låg jag och kollade på tv/sov ända till kl.19... Kl.20 hände det äntligen något! Farsan insåg väl att jag hade skit tråkigt, så vi tog en sväng till puben där han bjöd på ett par öl och nån drink! Eftersom klockan var så lite, så var det inte så mycket folk heller, vilket var skönt. Vi blev väl kvar där i lite över en timme, och sedan gick vi hemåt igen. Där blev det lite dator och tv-tittande för min del!


Nu ska jag och farsan åka iväg till tävlingen!

Ciao, Cassie

Usch

Ärligt talat så förstår jag inte varför jag ska åka hit, till Hedemora? Visst, för att träffa farsan... Men det enda jag kan göra när jag är här är att sitta vid datorn eller glo på tv! KUL, verkligen..... Ja, så min kväll kommer alltså gå ut på att zappa runt bland alla tv-kanaler. OJ VAD ROLIGT LIVET ÄR! Skjut mig någon?

Fortsättning på lördagen

Kom hem från Borlänge för ett litet tag sedan. Som jag skrev i det tidigare inlägget så åkte jag och syrran dit för att inhandla nyårs outfit till mig. JAG ÄR ENVIS! Det tog ett bra jäkla tag innan jag hittade på något som ens dög. Visst, det blev inte någon snygg klänning med legins som de flesta tjejerna köper. Det känns verkligen inte alls som min stil. Så efter att jag sprungit fram och tillbaka i affären, med syrran tätt i hälarna, så blev det ett lila v-ringat linne, och en grå väst. Jag hade ingen lust att spendera massa pengar på ett par nya byxor, så jag ska antagligen ha mina (som Jonas säger), Gubb-byxor =P. Alltså kostymbyxor, eller vad fan de kan tänkas kallas...
Jag hittade även lite nya underkläder. Äntligen något som passar i både färg, storlek och modell. Är helnöjd över det köpet!

Nu ska jag gå och hjälpa far min med middagen!
Ha det bra, trevlig kväll!
Ciao, Kassen

Lördag

Sitter hemma hos farsan! Har nyligen stigit ut ur duchen, ska alldelens strax gå och göra mig iordning: smink m.m. Farsan ska skjutsa mig och systeryster till Borlänge där det blir lite shopping! Jag ska försöka hitta nå schyssta kläder som kan tänkas passa till nyår!
Skriver mer sen!

Ciao, C-style

Julen

Jag orkar inte skriva om allt jag gjort under julen. Kan bara säga att jag hade det trevligt med mamma, Elina, Axel och älsklings Jonas. Vi åt en massa god mat och hade allmänt trevligt!


Måste bara ta upp hur irriterad jag blir på alla ungdomar som skriver upp en lista på vad de fått för julklappar, på exempelvis bilddagboken.
Oftast ser de ut ungefär såhär:
2000 kr
ett playstation 3
Guitar hero
singstar
nya högtalare till datorn

Vad fan liksom? Snacka om bortskämda ungjävlar!
Från min mamma har jag fått två presentkort på 500kronor sammanlagt, två presentkort av Jonas föräldrar på sammanlagt 500 kronor, ett halsband av Jonas och sedan lite småsaker. De sakerna jag gav exempel på att många ungdomar får går ju ta mig fan på över 5000 spänn!! Vill man verkligen ha så mycket, och så dyra julklappar??
Nej fyfan. Jag skulle bara få dåligt samvete om någon lade ner så mycket pengar på mig!
Även om man som jag, inte är kristen eller troende, så går ju julen ändå ut på att man ska vara tillsammans med de man älskar, inte få julklappar för över 5000 kronor.

Visst, det finns många familjer som tjänar betydligt mycket mer än vad mina föräldrar gör, men jag tror inte att de uppskattar de här "små" sakerna lika mycket. Utan de vill bara ha hela tiden.
Om jag i framtiden får ett bra jobb och tjänar bra med pengar, så tänker jag då absolut inte köpa julklappar för 5000 spänn till mina barn! Vad lär de sig på det? "Kom till mamma så fort du vill ha pengar. Av mig får du så mycket du vill även om du är lika uppkäftig som en kåt hund". Nej, de flesta av dagens barn, ungdomar och även vissa föräldrar borde lära sig vad som verkligen betyder något i livet!!

Nu ska jag sluta kritisera alla rika människor!

Kan i alla fall säga att jag är riktigt nöjd över alla mina julklappar, och ännu mer nöjd över vilka jag spenderade julen tillsammans med!



Imorgon ska jag kanske åka till Borlänge och shoppa nyårs outfit! Får se hur det blir med det...

Dags för TV-tittande nu!
Trevlig kväll till alla!

Ciao, Cassie

Snart är det jul!

Den här dagen har gått åt till att inhandla de sista julklapparna! Det var mycket folk på stan, och väääldigt långa köer til kassorna. Men efter några timmar så hade jag och syrran alla klappar i påsar och begav oss hemåt. Vi spenderade lite tid till att slå in några julklapar också. Eller jah, designa klappar som de på affärena slagit in.
Jag, Elina och Axel har dessutom klätt granen! Det är första året någonsin som vi har plastgran istället för en riktig. När vi byggt ihop den så kallade granen, så såg den förjävlig ut! Men efter att Axel fått fixat med lite julgranskulor och övrig dekoration, så blev den riktigt fin =)

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen min ska komma. När han är här ska vi trycka i oss lite smörgåsar med julskinka, mumsigt!
Där kring kl.20 ska Ronnie och Henke komma hit, och överlämna sina katter till mig. Jag har nämligen lovat att vara kattvakt medan de firar jul i Norrland och nyår på Gran Canaria.  Så det blir en massa gooos ikväll.

Senare under kvällen åker jag och Jonas ut till Kumla, och övernattar där. Imorgon bitti ska vi fara ut till Möklinta och önska god jul till hans mormor. Sedan far vi hem hit till lägenheten, där vi ska kolla på Kalle Anka, käka julbord och dela ut julklappar.

Om det inte blir allt för mycket julstress imorgon så kanske jag skriver lite då... Om inte annat:
GOD JÄVLA JUL! <3


Jag och Imra i super poser


HejHej

Tänkte börja med att visa en bild på hur min tattoo ser ut efter ifyllnaden:


Är väldigt nöjd med resultatet! Innan ifyllnaden hade den en mer blå/grå ton, men nu är den som den ska vara: Svart!


I lördags åkte jag och Jonas ut till Kumla och lekte med cernitlera, mitt resultat blev denna orm:


Som tog fem timmar att göra!

Jonas gjorde två monster:








Igår åkte vi först ut till Cindy och Jimmy, com håller på att packa inför flytten! Jag och Jonas fick lite glas, och jag fick även två snygga DIF tröjor! När de börade bli klara så for vi ut till Kumla, där det blev sällskapsspel, Rita&Gissa. hur kul som helst! Nog för att Jonas, Jimmy och Christer vann... Men jag, Cindy och Pirjo var bäst ^^, JAPP!

Detta har alltså varit en riktigt trevlig helg enligt mig! Det har varit skönt att komma bort lite, så jag fått lite annat att tänka på. Dvs slippa tänka på all skit som finns överallt just nu!

Nu sitter jag hemma i lägenheten, ska snart hoppa ion i duschen, och sedan göra mig iordning! Jag och Jonas är nämligen bjudna ut till Jimmy och Cindy! Vi ska hugga gran, och sedan blir det mat, vin och trevligt sällskap! Tjohoo!


Jag har varit väldigt hemlig angående Maijas död, då de flesta som frågar vad som hänt varken känner Maija eller mig. Tycker det är väldigt onödigt att fråga, om man egentligen inte bryr sig, utan man bara är nyfiken. Men vissa jag känner som har frågat, och jag har berättat "varför" till, har sagt saker i stil med: "Det är inte synd om henne, hon får skylla sig själv", Detta är alltså INTE något jag behöver höra just nu! Så ni som inte har något vettigt att säga kan lika gärna låta bli att öppna truten!
Mamma snackade med magnus igår, och de måste STÅ I KÖ för begravning??!! Vadfan? Det är så jäkla sjukt! Så ingen vet liksom när bbegravningen eller någonting kommer äga rum. Inte för att detta är något man ser fram emot, men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte följde med.



Jaja, nu måste jag hoppa in i duschen. Börjar bli lite brådis här!

Ciao, Cassie


Skolavslutning

Skolavslutningen var fan hemsk. Där ska man sitta och lyssna på när kören mfl sjunger, och just idag kändes det som om allting handlade om döden, ensamhet osv. Piss! Efter avslutningen följde jag med Sara och Ida och fikade på Johanssons, det blev lite kaffe och en fylld baguette. Var skönt att få nåt annat att tänka på.

Senare åkte jag och Jonas till Hedemora, eftersom att jag skulle fylla i min tattuering. Men tattueraren kunde inte göra klart alla skuggor, för min hud är så jäkla torr att den går sönder så fort nålen nuddar den =/  Inget vidare alltså!
När vi var klara i  Hedemora åkte vi hem till Sala igen. Hämtade upp morsan i Ransta, åkte sedan hem till Jonas mor och far för att mamma, Axel och Elina skulle hälsa på Imra innan julen...

När vi sedan lämnat av Jonas skjutsade mamma hem mig och Axel, så att hon och elina kunde åka iväg och köpa pizza. Så det blev pizza till middag.
under kvällen har vi även tänt ett ljus för Maija, och tänkt på henne. Tänkt på alla minnen vi haft tillsammans med henne.


Just nu sitter jag hemma i lägenheten. Mamma, Elina och Axel är också här. Varför känner jag mig ändå ensam? Ensam på hela jorden, i hela universum..... Jag har inga pengar på mobilen heller, helt ensam alltså... Funderar på att gå ut och gå eller nåt, rensa tankarna. Det känns så jäkla meningslöst att bara sitta här, och inte göra ett skit. Visst skriva i bloggen som jag gör just nu, VILKET LIV MAN HAR?!
Skit på livet

Tack

Stort tack till dig älskling, som kom förbi med en chokladkaka och tröstande armar!
Hoppas du vet att jag finns här för dig, såsom du visat att du finns för mig.
Jag älskar dig <3





Ett tack till Sara också, för det fina smset!

Vila i frid <3

Det känns inte verkligt. Jag kan på något vis inte förstå att du aldrig mer kommer komma tillbaka, att vi aldrig mer kommer få se dig.
Vi fick samtalet tidigare under kvällen, det var Magnus som ringde. Han berättade vad som hade hänt. Och att du hade avlidit på söndagen. Jag förstår inte varför du skulle vara så dum? Varför inte bara säga nej, och fortfarande vara vid liv? Faan, jag blir så jäkla förbannad. Varför finns det sådana där onödiga skitgrejjer? Varför kommer man på nya när de gamla blir olagliga? Kan folk inte bara skita i att tillverka droger? Det för bara med sig skit! Onödiga negativa sidor, det är det enda!
Jag har sett sån där skit under hela min uppväxt, både hit och dit. Det finns INGEN som kommer undan det på ett positivt sett. Hur kan man vara så jäkla dum att prova på sån skit? Totalt jäkla onödigt! Ni som tar droger, om ni inte bryr er om er själva, tänk på era nära och kära. Vilket helvete de får stå ut med! Det är liksom skitsamma om ni åker dit på en överdos eller ej, det är lika hemskt att VETA vad ens vänner eller bekanta håller på med! LÄR ER NÅT FÖR FAN!

Ja, just nu känner jag bara ilska. Ilska mot de rövhålen som skapade den här skiten!

Men jag försöker tänka positivt! Tänka på alla roliga stunder vi haft som barn och som tonåringar. Sommarstället på Gotland är värt att nämnas. Där har vi alltid haft kul! Pippihuset tex. Hur gamla var vi då? Sex? Sju? Har bilder därifrån - klarar dock inte av att titta på de än.

Maija, jag tror jag talar för alla som känner dig när jag säger:
Du kommer verkligen vara saknad!
<3

2/8 1990 - 14/12 2008





Maija och jag - 92


Maija och jag




Maija




Vila i frid

Movie Time!

Igår spenderade jag kvällen framför TV'n tillsammans med Kevin Costner och Whitney Houston i den underbara filmen Bodyguard. Jätte bra ^^
Nu börjar älsklingen min bli otålig! Vi ska precis till att kolla på Open season, "Bog och Elliot"!

See ya!
Cassie

i <3 u

                                   
Älskar dig mest snygging ^^,
Du är mitt allt <3

Hallåå

Imorse hade jag körlektion, gick hur bra som helst :D Nästan så att jag är lite stolt över mig själv ;D På arbetsmiljö- och säkerhets lektionen gick vi igenom något papper, och sedan bjussade Johnny på fika! Lussebullar, pepparkakor och julmust :D Efter lektionen stannade jag kvar, för att göra provet som jag missade förra veckan. Och det gick faktiskt ganska bra! Det blev ett G, vilket jag kan nöjja mig med.

Nu ska jag kolla på några avsnitt av NCIS... Det var hur länge sedan som helst jag såg på det :O På morsans laptop, som är den enda datorn vi har just nu, så har jag inte kunnat se på de serier/filmer jag fixat hem. Men då är det tur att man har en pojkvän som är datanörd! För igår hjälpte han mig att fixa lite, så nu kan jag kolla på film hur mycket jag vill =D WOHOO! Och ja, det var säkert jätte lätt att fixa det där, men eftersom att jag knappt vet vad av - och på knappen är, så får ni ha liiiite överseende! =O Nerå^^,

Nu blir det serier och pepparkakor, C ya!

Cassie


Puuuuh

Började dagen med bad kl11.30. Jag och Ida var dock de enda som var med från estetklassen! Fordon var ju för sig också med, så det var inte helt tomt! Jag och Ida var duktiga och simmade 20 längder xD Fan, jag hade inte simmat på nästan ett år, så det var faktiskt ganska jobbigt! För att få bra betyg på idrotten så gäller det ju att vara med på badet och göra olika saker, som ex: trampa vatten, flyta, livräddning osv. Och jag, sportnörd som jag är, siktar självklart på mvg! Så då tänkte jag att långdykning det kan ju inte vara så svårt, eftersom att när jag var liten kunde jag simma en hel längd under vattnet. Detta var ju för sig ganska länge sedan, så det gick inte lika bra idag! Jag simmade ungefär 20 meter, och mvg var 25! Jag gjorde sedan ett till försök, vilket gick ännu sämre! Så nu hade jag tänkt att kanske börja simma lite efter skolan eller nåt, så att jag kommer igång med det hela! Bra betyg med träning på köpet, kan det bli bättre?

Bortsett från idrotten så har jag bara haft en annan lektion: Svenska C. Det var idag jag framförde det där talet jag höll på att kämpa som fan med igår! Eftersom att jag blir så jäkla nervös när jag står där framme så brukar jag liksom glömma bort vad jag ska säga... Och det var inte annorlunda idag! Även fast det bara var två elever och en lärare där! Jaja, nu är i alla fall Svenska C kursen avklarad, utan ett IG! FAN VAD SKÖNT! Då behöver jag inte oroa mig för någon ig-varning den här terminen!

Nu ska jag gå och diska lite, kanske skriver mer sen!

Tuudeluu


USCH!

Har äntligen skrivit klart det där jäkla talet som jag ska hålla på Svenska C lektionen imorgon! Har kämpat med skiten i över två timmar, och har nu kommit på att det förmodligen inte ens räknas som ett tal. SKIT! Fan vad allting med skolan är ROLIGT (?) Fan vad skönt att ta studenten så slipper man det onödiga jäkla studentlivet! BAJS

Helgen

I fredags lånade jag och Jonas morsans bil och drog till västerås för att käka pizza buffé! Det var hur gott som helst, jag fick dock inte i mig sådär överdrivet mycket... Efter att vi käkat, och var mätta och belåtna gick vi till älsklingens arbetsplats Bauhaus och kollade lite grann ^^, Det fanns massor av saker där :O När vi kollat klart åkte vi hem till Jonas föräldrar och kollade på  Idol-finalen och käkade ost och kex. Myspys! Måste bara tillägga att rätt person vann! Eller, rätt person av de två! Egentligen borde Loulou ha vunnit tycker jag =D Efter idol fortsatte vi kolla på TV och snacka lite grannn, sedan blev det sängen.

På lördagen käkade vi frukost vid 11, sedan började vi pyssla, vilket vi höll på med under några timmar. Jag gjorde ett fint hals/armband som min mor ska få i julklapp, Jonas gjorde massa piprensarfigurer som blev roliga, Pirjo gjorde smycken, och Christer skrev julrim =D
På kvällen badade vi bastu! Jag har inte gjort det sedan förra vintern, så det var hur skönt som helst! Kanske borde bygga om balkongen till bastu? Eller inte! Efter bastun blev det en bärs och jag och älsklingen spelade TP och vann en varsin gång. Jag var bäst! Efter de två spelomgångarna gick vi och lade oss.

Idag har vi inte gjort särskilt mycket... Typ tagit hand om Imra då Pirjo och Christer varit borta. Och jag har gosat med tjockiskatten Sessan, hon är mysig ^^
Efter att älsklingen skjutsat hem mig så har jag proppat i mig lite bullar av olika slag, vilket resulterade i magvärk... Men det är det värt! Mumsigt med bullar =D
Resten av kvällen ska jag nog spendera med Svenska C boken. Ska skriva ett tal som jag ska framföra imorgon med hjälp av powerpoint. Får se hur det går. Just nu har jag -0 inspiration till att skriva något överhuvudtaget  =/ Å andra sidan, om jag inte framför talet imorgon så får jag IG i svenska C, så det gäller att ligga i nu!


Tack för en trevlig helg älskling, och alla från Kumla slöjden ^^,






IMORGON ÄR DET SIMNING SOM GÄLLER =D
WOHOO!




Ciao, Cassie

Lucia

Vaknade kl 07.45 av att morsan kommer inskrikande och frågar när jag ska stiga upp. Min skit till väckarklocka hade inte ringt (?). Skyndar mig upp, och går sedan till skolan för att bli 10 minuter försenad. Det visar sig dock att vi hade fått slutat efter 10 minuter, vilket betyder: inga mer lektioner för min del den här dagen!
Kl. 09.20 gick jag, Ida, Sara A och Ellen till matsalen för att stoppa i oss lusse fika. De var lika givmilda som vanligt: EN PEPPARKAKA och EN FESTS! INGET KAFFE??? :O Satt å cpade oss där, för att sedan röra oss mot aulan där Luciatåget skulle vara. Kommer inte ihåg vilken tid det började, men det började ivf :P
Efter att det var slut så fick vi tråkigt, och kollade på föreställningen efter också. När det var slut gick jag hem till Jonas, där jag sitter nu! HAN SOVER :O kl är 11.30??!! Jaja^^
KL. 17 slutar morsan, och när hon kommit hem ska vi låna hennes bil för att fara till v-ås å käka pizza buffé =D Yummi! Sedan ska vi till kumla å bada bastu, å käka ost och kex och kolla på idol finalen =)

Just nu vet jag inte vad jag ska göra! Kanske kolla bdb som vanligt? Finns inte så mycket annat att göra faktiskt xD

Tuudeluu!
Cassie

SOUVLAKI :O

Idag har jag haft bild och form hela dagen. Fortsatte måla på min JÄTTE fina DIF pall! Det kommer bli ett riktigt konstverk!
Alldelens strax ska jag och älsklingsJonas gå till Rhodos och äta mat, jag sla äta Souvlaki ^^, Min favoriträtt, tihi :D



Jag äter korv!

No school

Blev ingen skola för mig idag. Hade varken lust eller ork. Jag tog en promenad runt dammarna, för att sedan gå ner på stan och göra lite julshopping. Har äntligen hämtat ut Jonas julklapp, och den blev sååå bra! Hoppas bara han tycker det också ^^, Hihi.
Efter att jag fixat med julklappar så tänkte jag att jag skulle gå och handla, men usch. Orkade verkligen inte laga mat, så det blev pizza ist :D Träfffade på Jonsson utanför Sala Pizzerian,så han var snäll och gjorde mig sällskap ett tag =) Bara några minuter efter att han gått, så gick Sara och Ida förbi och såg mig! Jag följde med de till Waynes och kollade på medan de INTE orkade äta upp det de beställt! Haha! Blev lite babblande på det där viset som tjejer kan bäst! Trevlans!

De har förresten börjat renovera om köket nu! Så under morgonen har vi fått en köksfläkt, och en kyl+frys! Tidigare hade vi bara en kyl :O Sen under resten av veckan ska de tapetser och byta alla skåpluckor! Det blir nog susen!!

Tack och hej för mig

Ciao, Cassie

Mjah!

Gårdagen var bara en allmänt pissig dag, där allt gick åt helvete! Jag hade tänkt att jag skulle försöka göra den här dagen lite bättre. Tror ni inte att jag börjar med att försova mig? Har alltså missat den där grejjen i aulan "Clowner utan gränser". Jaja, har prov idag i alla fall. Arbetsmiljö och säkerhet, har inte börjat plugga ännu. Men det går nog rätt så snabbt att få in skiten :P


IDAG SKA BLI EN BRA DAG!
Tuudeluu, Cassie


Mjaaah ^^,

Dagen började bli bättre efter det tidigare inlägget jag skrev! Har börjat lite på mitt "nya" projektarbete. Ja, så är det! Det känns inte som om jag kommer att hinna med att göra en scrapbook, och jag kommer dessutom inte har råd! Så jag ska göra en annan sak, som är lite hemlig, så jag vill liksom inte att nån ska veta vad det är för något... BUSIGT ^^, Men jag tror i alla falll att resultatet kommer bli bra!
Jag fick med mig Jonas ner på stan för ett par timmar sedan. Gick in en sväng på Vega, och sedan till Bokia där jag skulle köpa lite hemliga projektarbetes saker :D

Alldelens strax ska jag trycka ner röven framför tv'n och njuta av ett avsnitt av Cityakuten, Huhu ^^,

CIAO, C-Style

En dålig dag!

Klockan ringde vid 8, jag vaknade, hade världens cp hosta, kändes som om jag skulle dö, sen kom jag på att jag tappat rösten också...Så det kändes ganska onödigt att gå på idrotten med massa hosta, slem och smärta, så jag stannnade hemma första lektionen och drack lite te, för att sedan göra mig iordning. Det var nån filmvisning i aulan "don't drink and drive", efter filmen var det tänkt att vi skulle gå tillbaka till klassrummen och diskutera det hela. Men bildarnas klassförestånadere var såklart sjuk, så det blev en timmes hål! SUCK!!!!!!!! Sedan var det svenska, men vi fick sluta 13.30 ist för 15.30, vilket ju för sig var väldigt skönt, eftersom att det kändes som om jag inte hade någon ork till nånting! När vi väl slutat, och jag skulle gå och låsa upp min cykel, så visade det sig att bajslåset bytt kombinationer själv, så jag fick inte upp skiten! Ringde Jonas i allt tvivel som sa åt mig att leta reda på hans far i fordonsverkastaden så att han kanske kunde hjälpa mig bryta upp skiten. Letade efter honom, men hittade Börje istället, så han hjälpte mig att typ svetsa/ slipa (eller vad fan det heter) isår skitlåset! Ahh, tur var väl det, för nu har jag äntligen kommmit hem!
Så tack till Börje som inte gjorde min dag skitigare än vad den redan var!

Nu ska jag gå och hosta tills jag inte kan andas längre, myyyyyysigt! :D

Ciao


Hej!

Jag har visst inte skrivit på ett par dagar :P
Igår åkte jag och Jonas ut till Kumla för att julpyssla tillsammans med Cindy, Jimmy, Pirjo och Christer. Vi gjorde lite smällkarameller och figurer av piprensare. Imra åt dock upp tomten jag gjorde :O Men mina smällkarameller är fortfarande hela! Efter ett par timmars julpysslande käkade vi lite middag, och efter det fortsatte pysslandet. Men just det där "julpysslandet" blev tillslut bara pyssel. Jimmy och Christer dekorerade fiskedrag, Jonas lekte med sina piprensare, Cindy gjorde en "Grinchen" (han har ju för sig lite med julen att göra) av papper och jag satt och ritade. Det var hur som helst en trevlig kväll!

Idag for vi ut till Kumla igen, eftersom att en av Jonas mostrar (som varken han eller Cindy har träffat förut), kom på besök. Vi åt MASSVIS med tacos, drack kaffe och pratade en massa, (fast jag var ganska tyst xD ). Jag kom ganska precis hem, så jag har inte hunnit göra så mycket mer. Jaah, ikväll var också en såndär trevlig kväll! =)

Imorgon är det skola. Börjar med idrott, sedan ska väl typ hela skolan se filmen don't drink and drive, för att sedan diskutera filmen i klasserna. Efter diskussionen har jag svenska, i en väldans massa timmar... Lalalalalalalalala!

Kommer inte på något mer att skriva nu :O

Ciao, Cassie

Samma som igår

Idag har jag gjort nästan exat samma saker som igår. Pluggat hela jäkla dagen... Har en jävla ångest över alla arbeten som ska vara inne innan jul. Skitskola. Bara en massa stress hela tiden.
Jaja, ser i varje fall fram emot helgen :)
Tuudeluu

Skola/Plugga/Städa/PluggaPluggaPlugga.....

Första lektionen (arbetsmiljö & säkerhet), började 13.10. Slutade sedan 14.30, och gick hem för att plugga... Sen dess har jag pluggat pluggat pluggat och pluggat. Tog sedan en liten paus för att städa rummet, (DET BLEV FINT!), sedan tog jag mig tid att sätta upp en fin hörnhylla på toaletten, det blev också fint :D Sen pluggade jag lite till, och nu sitter jag här... Ska ju för sig gå tillbaka till pluggandet nu.
Men imorgon är det minsann ingen vanlig dag, för då fyller Pauline 18 år :D:D GRATTIS!


HejHej!

I lördags var det hotellet som gällde: Det började med förfest hemma hos Sara, tillsammans med Ida, Dennis, Pallma, Adam, och Sebbe. Blev en massa snack å lite barnförbjuden dricka. Sedan tog vi taxi ner på statt, och så blev det dansa för hela slanten! Träffade lite välkända ansikten som Engan, Jimmy mfl!
Vid stängningsdags mötte Jonas upp mig utanför, så gick vi hem till honom. Jag var trött, somnade nästan innan vi hann komma in...
Söndagen tillbringade jag i Jonas säng, bakis som en mumie. Men vid 15-tiden lyckade jag dra mig hemmåt, för att trycka i mig ett par alvedon, OCH SÅ VAR DAGEN RÄDDAD! Vi gick på stan i ca; 40 minuter, och kollade i alla fina skyltfönster. Sen bjöd älskot på korv med bröd ^^,
Kl.19 kollade vi på bio, Madagaskar 2, den var rolig! Synd bara att det var svenskt tal... Filmen är inte riktigt densamma utan Chris Rock och David Schwimmer. Jaja, det var väl ungefär det jag har hunnit med under helgen.

Idag har jag varit i skolan. Boxning på idrotten, jag börjat dock bli sjuk, så det var svårt att ge järnet :P Men Sara kan sina slag xD Klassrådet var som vanligt ointressant.... Svenska C började kl. 12, håller på att skriva ett CV där. Gick väl sisådär, hade nämligen glömt glasögonen hemma, så jag trodde nästan att huvudet skulle explodera. Kl. 15.30 slutade jag änntligen, och nu sitter jag här. Med ångest inför alla inlämningsuppgifter och prov jag har denna vecka...
Borde egentligen plugga istället för att sitta här. Så nu ska jag lyfta på arslet, och göra slag i saken. JAG SKA BLI PLUGGIS!

CIAO

RSS 2.0