Tommy Nilsson

I fredags var den efterlängtade julkonserten med KSK's kör och Tommy Nilsson. Ojj vad bra de var, allihopa!! Jag är ju lite Tommy Nilsson freak sådär, och det var första gången jag såg honom sjunga på en konsert. Såg ju för sig musikalen sound of music för snart ett år sen, då han spelade Von Trapp, men det var inte riktigt samma sak som det här. Jag skiter som vanligt i att folk tycker att jag har jätte dålig musiksmak. Men enligt mig är det de som säger att Tommy Nilsson inte kan sjunga, som har dålig musiksmak!
Vid konsertens slut, fick jag ett par skivor m.m. signerat. Och så avslutade jag med att låta morsan fotografera! Efter detta lilla äventyr gick jag, mamma, Pirjo, Sara, Annette och Annettes kompis till hotellet och tog ett par öl. Det var trevligt!

Enligt mig var detta en riktigt lyckad kväll!


 
BILDBEVIS :D
(Jag kan le med tandköttet)

Tuudeluu!

Sitter hemma hos älsk, vi ska snart fara till V-ås. Kolla på julklappar bla ;D
Gårdagen var hur bra som helst, jag var jätte glad och överlycklig :D:D YEY, Tommy Nilsson ftw! Men jag berättar mer om det ikväll, när jag lagt in bilderna på datorn! :D

CIAO

Blää

Sitter hemma hos älsklingen min. Gick nyligen upp, så vi sitter och käkar frukost nu. Orkade verkligen inte gå på naturkunskapsskiten imorse. Skulle ju ändå börja med nåt nytt, och vi har prov på det gamla nästa fredag... Aja, snart ska jag ivf cykla iväg till skolan och hämta lite papper och böcker. Har nämligen lite uppgifter jag skulle behöva göra klart! Sen ska jag ta 14-bussen ut till Delbo, för att hämta lite grejjer jag inte fått med mig från mitt gamla rum. Bla. en hel höööög med olika serie tidningar, men man får vara töntig ^^, Katten Gustaf äger!
Sen ska ivf Hasse skjutsa in mig till stan, så ska jag vara barnvakt till bror min tills morsan kommer hem.
Kl.19 spelar Tommy Nilsson i Missionskyrkan, JAG SKA DIT :D Hihi... Efter framträdandet ska jag, morsan och Pirjo ut och ta en varsin öl :)
Tralala...
CIAO

Godmorgon!

Har nyligen stigit upp, och sitter och njuter av mitt morgonkaffe. Ska snart traska iväg till skolan. Har bara en lektion idag, religion, vilket suger... Men vi ska kolla på "Så som i himmlen" i skolans aula, och eftersom att det är en av mina favoritfilmer, så ska jag inte klaga idag!
Slutar 13.50.. Får se vad jag ska hitta på då. Kanske går hem till älsklingen min och umgås lite med honom :)

CIAO

Länge sedan

Ojjdå, det var visst ett tag sedan jag skrev här! Ska försöka uppdatera lite oftare framöver!
Det känns ganska meningslöst att skriva om allt jag varit med om de senaste månaderna, så jag skiter i det!

Idag är tredje dagen jag är hemma från skolan den här veckan. Har fått 14 olika biverkningar av en medicin jag äter, och jag kan inte påstå att jag trivs med bl.a trötthet, aptitlöshet och muskelsmärtor....
Idag har jag ändå lyckats ta mig ner på stan med älsklingen min, och kollat runt efter julklappar. Vi hittade en till mamma, som hon nog blir glad över! Efter att jag och Jonas skiljts åt, så gick jag iväg och kollade ut en julklpp till honom. Hade redan tänkt ut vad jag skulle köpa, så det tog inte särskillt lång tid innan jag bestämt mig för vad det skulle bli. Så nu är både mammas och Jonas julklappar klara. Jonas klapp skulle vara klar till nästa vecka, så då ska jag ner på stan och hämta ut det =)





Fin bild på mig från
 skansen i början
av november
*not* =D



CIAO,
Cassie

RSS 2.0