Shopping

Idag har jag äntligen köpt mig ett par nya jeans. 1000-spänn, men de satt så jävla bra, så det hade varit skam om jag inte köpt dem. Det var flera år sedan jag la ner så mycket pengar på ett par byxor! Bortsett från jeansen så köpte jag en skjorta + slips till Axel. Det var rea, så jag fick ge sammanlagt 150:- för det. Lätt värt :D

Har inga speciella planer inför morgondagen. Får helt enkelt se vad som sker ;)
Kommer lägga in lite mer bilder här i bloggen så fort min laptop är lagad. Just nu får jag nöja mig med den stationära, där jag varken har några bilder eller musik!

Jobb

Jag har varit i hedemora under några dagar och har inte haft tillgång till någon dator, det är därför jag varit så dålig på att uppdatera. Kom iallafall hem igår under dagen.

Kan nämna att jag hade riktigt trevligt igår ;) Godis, film + mys är ju för sig alltid trevligt!

Har det bra

Hade så jävla kul igår! Blev först bjuden hem till grannen på ett par öl. Sedan for jag till till Norrmanska där det var musik quiz. Var ju tvungen att rädda Jonsson och Beckan från att förlora totalt ;) Okej, det gick inte allt för bra för oss, men jag hade det i alla fall riktigt trevligt! Började väl röra mig hemåt vid 23-tiden, hann precis upp och lämna väskan och ta på mig mjukiskläder då grannen undrade om jag ville komma över på en Whiskey. Jag menar, en Whiskey kan man bara inte säga nej till! Så jag gick över, vi satt och kollade tv och snackade lite skit! Hade det allmänt trevligt ;)


Ikväll har jag också lite planer. Ska börja med att gå till norrmanska och träffa Robin. Stackarn jobbar ju, så jag tänkte göra honom sällskap en liten stund. Nästa lördag har jag i alla fall sett till att han ska vara ledig, för då har jag fest :D
Efter norrmanska tänkte jag sätta mig på Sventas tillsammans med Beckan och dricka ett par pilsner. Vet inte riktigt vad som kommer ske sen. Få se!

Håller tummarna för att denna kväll ska bli lika trevlig som gårdagen!


Helt slut

Fick ganska dåliga besked igår som gjorde att jag inte hade någon som helst lust att blogga.. Nog om det. Idag har jag varit med min syster i skolan. Hon går hotell och restaurang, så det blev matlagning för hela slanten =) Gick därifrån vid 13-tiden, eftersom jag skulle hämta upp lillkillen också. Nu sitter jag bara och tar det lugnt. Ska nog ta med Axel ut snart, det är ju så otroligt fint väder idag! Hur skönt som helst =)

Ikväll kanske jag ska ut och ta en öl med Jonsson, Beckan mfl. Får se vilken tid dock. Skulle ut och gå på en promenad med Jens också. Fan, idag är första gången på riktigt länge som jag har saker inbokade! Känns gött som bara den ;D

Rubrik?

Hade varken lust eller ork till att skriva något i bloggen igår. Under förmiddagen satt jag mest och tog det lugnt. Men vid 17-tiden så kom Therese, hennes pojkvän Robin och deras 5 veckor gamla son och hälsade på. Therese och Robin skulle få fotvård av min mamma, så jag hade fullt upp med att sitta och gulla med lillkillen Alvin. Helt otroligt hur söt han är! En riktigt snäll liten kille, som tydligen låter sina föräldrar sova hela nätterna igenom. Ska jag vara helt ärlig, så blir man ganska sugen på att skaffa en egen. Men jag ska tänka smart, och vänta några år till! Vill leva livet först ;)

Lite senare idag ska jag träffa Therese och Albin, vi tänkte gå på en promenad. Det blir nog trevligt!

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt kaffe. Kanske skriver mer senare, och lägger antagligen ut någon bild på lilla Alvin.

Lördag, bakisdagen

Jag säger bara det fyfan! Jag och morsan skulle ut och ta EN öl, kan ju säga att det blev lite mer än så. Blev bjuden på jag vet inte hur många öl. Jag har ju så "lätt" för att säga nej också, verkligen. Hade som tur var riktigt roligt med sällskapet. Kvällen slutade inte sådär jätte "otippat" om man säger så :P Jaja, alltid kul med dans och skratt! Nu ska jag gå ner till morsan som står och säljer på sala marknaden!

Bokmalen själv

Det enda jag gjort idag är att dricka kaffe och läsa boken "Flickan som lekte med elden". Inte allt för stressad dag med andra ord, vilket är skönt. Kan starkt rekomendera boken! Den är riktigt bra, (inte alls lika seg i början som den första boken), den blir spännande nästan på en gång, och det känns som tortyr varje gång man måste lägga ifrån sig den för att göra annat. Läs den! Filmen har premiär idag, så jag tänkte försöka läsa ut den tills ikväll!

På tal om ikväll, så tänkte jag och min mor gå ut och äta lite gott, förhoppningsvis blir det thailändskt! Sedan tänkte vi sätta oss på Sventas och ta en varsin öl och bara ha det bra! Det blir nog trevligt =)

Tills dess:

Torsdag

Kom nyss hem. Har haft det riktigt skojj faktiskt =) Kollat på film, käkat pizza osv. Är trött som fan, så jag tänkte gå och lägga mig snart. Ska dock läsa några kapitel i Stieg Larssons bok "Flickan som lekte med elden", (uppföljaren till "Män som hatar kvinnor). Riktigt bra bok! Hur spännande som helst!

Aja, får se vad som kan tänkas ske imorgon!
Natti Natti

Onsdag

Idag har jag varit i Västerås tillsammans med Ida. Vi började med att gå runt i "city", käka på McDonalds (självklart) Sedan gick vi till H&M där jag för någon vecka sedan hittade en cardigan som jag blev stormförtjust i! Självklart var just den färgen jag ville ha slut när vi kom dit. Så det blev inget av med det. Hittade i alla fall lite nya underkläder, och är riktigt nöjd med det köpet! Vi stråsade väl runt där omkring ett litet tag, och bestämde oss sedan för att åka vidare till Erikslund. Det är här berättelsen om P-huset börjar:

Jag och Ida började mata in alla våra små pengar i automaten för att betala vår biljett, och självklart fattas det fyra kronor! Det hade vid det laget samlats ett gäng killar bakom oss, och Ida kämpade på med att försöka betala resten av kostnaden med kortet. Automaten vägrade dock ta detta kort och vi böörjade bli allt mer frustrerade. Killarna bakom försökte även dem hjälpa oss, och det slutade med att den ena sa: "Det här går mycket fortare" och tröck ner en femma. Så var betalningen klar. MEN halvvägs till bilen märker Ida att hon har tappat biljetten man måste ha för att komma ut! Det hade varit ganska pinsamt att gå tillbaka när gänget med killar stog där, så vi gick vidare till bilen, väntade tills de hade åkt, och sedan fick jag i princip hoppa av i farten, för att ta upp biljetten som ligger en meter från automaten! Så jävla lyckat! Kan ju nämna att vi skrattade en del på vägen till Erikslund ;)

Hur som helst så kom vi fram till Erikslund, kollade runt i olika affärer men hittade inte särskillt mycket. Gick in på biltema där jag köpte lite verktyg jag behöver för att kunna fixa iordning min cykel, och ett par arbetsbyxor som kan vara bra att ha de gånger jag hjälper farsan med olika "sysslor". Det sista besöket gjorde vi på Hundman, där jag köpte lite mat till min spindel. Sedan bar det av hemåt!

Hamnade på arbetsförmedlingen där jag satt och väntade i 40 minuter! När det väl var min tur var det enda gubbj****n sa: "Du kommer få ett brev hem i början av nästa vecka, där det står om ett möte som kommer hållas om ett par veckor". Så det var bara att dra på falsk-smilet och tacka för mig. JÄTTE KUL var det!

Under kvällen har jag bara tagit det lugnt, umgåtts lite med min syster osv.
Ser fram emot min hemlighetsfulla morgondag!


Tisdag

Hade riktigt trevligt igår! Ska börja kalla mig själv för Happy Face Cassie! Är glad idag, hihi. Thank you for yesterday ;)

Just nu sitter jag och väntar på Cindy och Jimmy. De kommer förbi mig och dricker lite kaffe innan de ska bege sig hem mot småland igen. Alltid trevligt med lite fika sällskap :D

Får se vad jag kan tänkas hitta på senare idag, kanske en vända på stan?

Söndag

Har inte gjort allt för mycket idag... Var till lekparken med Axel, varit ute på en långpromenad med syrran, och övningskört. Hoppas på en mer händelsefylld dag imorgon ;)

Lördag

Idag har jag knappt gjort någonting. Tog med Axel till badhuset under några timmar, röjjde på som fan. Så jag var helt slut när vi kom hem! Har inte orkat göra någonting sedan dess, så jag har bara tagit det lugnt! Druckit ett par folkisar och käkat lite chips + kollat film med Atte! Myskväll med andra ord =)

Nej, nu ska jag ta och gå och lägga mig!

Fredag kväll

Just nu sitter jag bara och tar det lugnt i sällskap av en iskall öl! Ska om ett tag möta upp Cindy, vi tänkte gå på en promenix. Saknar den där lilla apan! Senare ska jag hem till Obbe, dricka lite bärs och bara umgås. Förhoppningsvis så blir det en krogenrunda med bl.a Ida, Sara Andersson & Ellen efter det. En trevlig fredagkväll med andra ord!

Puh

Promenad kan man lugnt säga att det blev! Jag och Jens gick en runda runt järndammen på en mil! Det var skönt som fan att få röra på sig lite. Speciellt när det är så otroligt fint väder. Vi får hålla tummarna för att det håller i sig ett tag! Efter promenaden bjöds det på frukost. Kaffe och smörgåsar sitter aldrig fel!

Sitter och funderar på vad man ska hitta på nu. Är riktigt sugen på thailändskt, så det kanske blir en vända ner på stan för att handla med lite hem. Får se vad som sker

'Go morgon

Gick upp för en timme sedan, eftersom jag skulle följa lillkillen till bussen. Just nu sitter jag och dricker kaffe och  bara tar det lugnt! Ska väl ta en promenad så småningom!
Kanske skriver mer senare

Strålande sol!

Var ner på körskolan en liten stund tidigare idag. Gjorde det så kallade "Sluttestet" och fick 69/70 rätt. Är hur nöjd som helst! Vid 12-tiden gick jag ner i parken för att träffa Beckan, vi gjorde sedan sällskap till Silver Cafét och tog en fika. Efter det gick vi tillbaka till parken, satte oss i solen och snackade lite skit! Trevligt!
Bortsett från detta har jag även hunnit städa hela lägenheten, druckit en jävla massa kaffe, och läst några sidor i Ajvides "Människohamn".
Funderar på om jag ska gå ner på stan snart igen. Det är så otroligt fint väder idag! Nästan så att solen bränner så fort man går utanför dörren. Annorlunda höstväder, om man säger så!

Tjohoo

Fyfan vad allt har gått bra idag! Är klar med repetitionen på körkortsteorin, fick 67/70 flera gånger. Hur skönt som helst! Så nu har jag bara sluttestet kvar. Sedan är det så gott som bara körningen kvar. Det känns så jävla bra :D Var även hos tandläkaren tidigare idag, och allt såg bra ut! Nej, så här glad och positiv borde jag vara varje dag! Allt känns så jävla bra!

Kanske ska gå ut på en promenad ikväll? Det är fint väder, så det skulle vara skönt med en långprommis!

God Morgon

Följde Axel till bussen vid 07.30, och nu känns det ganska onödigt att gå och lägga mig igen. Ska vara på Nisses kl 10, så det är bara två timmar kvar. Ska vara hos tandläkaren 13.50, ska bli intressant att se vad dem har att säga. Har börjat få tandvärk i en tand, hoppas det inte är något hål bara! Får se hur det går ;D

Kanske skriver mer senare om det händer något kul under dagen!

Plugg

Efter kaffet + facebook nördande gick jag och syster min ner på stan och kollade läget. Fanns inte så mycket där, blir en sväng till västerås någon gång i veckan  istället! Vid 17-tiden gick jag till trafikskolan och satte mig vid datorerna en timme. Kl 18 började teorilektionen som varade i två timmar... Jätte roligt, verkligen! När lektionen var slut sprang jag hem, funderade seriöst på att sätta mig i en buske och kissa... Så nödig var jag! *Intresseklubben antecknar*

Nej, nu ska jag göra något vettigt! Spela farmville tex!

Imorgon ska jag till tandläkaren, till trafikskolan och sitta vid datorn två timmar, sedan två timmars teorilektion. Tack och lov den allra sista! Sedan är det bara datorerna som gäller ;D



Kaffesugen!

Egentligen skulle jag inte åka hem till Sala förren kl 15 idag. Blev dock ändrade planer då min far var tvungen att jobba under eftermiddagen. Så vid 09.30 bar det av hemåt! Har inte gjort särskilt mycket sedan jag kom hem. Börjar bli grymt kaffesugen, men kaffet är slut, så jag tänkte ta en promenad till Ica snart.

Får se om jag kan lyckas hitta på något att göra under dagen!

=)

Thanks for making me happy!

Jobba, Jobba!

Jag har jobbat idag också! Dock inte med samma sak som igår! Under förmiddagen hjälpte jag till med för arbete till målning av ett fågeltorn, (Dvs skrapa bort lav från en jävla massa plankor) Inte precis jobbigt för musklerna eller konditionen, men där emot tog ryggen lite skada. Jaja, jobb som jobb. Jag behöver pengar så några timmar där var helt okej.

Några timmar under dagen umgicks jag med Nina och Tom & Co. Käkade mat, tog en sväng på stan osv.

Under eftermiddagen har jag hjälpt till med lite skogsarbete. Skönt som fan att röra på kroppen! Lite jobbigt med alla taggiga buskar och tunga träd, men det är alltid skönt att vara ute i naturen =)
Känns även bra att ha fått ihop lite pengar. Shopping nästa!

Under kvällen hade jag tänkt umgås med Nina och Tom & Co. Kanske kolla på någon film eller dylikt!

God Natt

Jag kom hem ganska nyligen. Har varit hemma hos Nina och Tom och bara tagit det lugnt, kollat på film och snackat lite skit! Kändes som att de behövde uppdateras! Fick även lite råd, vilka brukar vara bra när de kommer från det där paret! Jag har i alla fall haft en trevlig kväll! Börjar bli riktigt trött, så nu är det kudden som gäller!

Godnatt!

Söndag

Jag måste börja med att säga att jag hade riktigt kul igår! Blev lite öl hemma innan jag drog ner i parken tillsammans med Elina och Pauline. Kollade på fyrverkerimusiken :) Sedan blev det krogen för hela slanten! Gick fram och tillbaka mellan Norrmanska och Lindströms, och vi midnatt gick jag in på hotellet för att se en låt med Hoffmaestro, (Highway man). Den enda bra låten de har gjort, enligt mig. Var dock inte värt att betala 100 spänn bara för att höra den. Träffade ju för sig en massa trevliga människor, vilket alltid är kul!


Imorse gick jag upp kl 07 för att börja packa. Tåget till Hedemora gick kl 11. Och ända sedan jag kom hit har jag i princip jobbat. Det var en kompis som behövde hjälp med trädgårdsarbete. Så jag har använt varenda liten muskel i kroppen idag! Avslutade jobbdagen med välförtjänt grillning.
Ska jobba imorgon också. Då blir det till att hjälpa far min med lite röjningsarbete i skogen. Lär vara helt slut innan morgondagen är över!


Förresten så är jag väldigt glad! Thank u


Fredag kväll/Lördag förmiddag

Igår kväll var det som sagt tjejkväll här hemma. Jag, syrran och morsan lagade mat tillsammans, och hade det riktigt trevligt. Efter maten plockade vi fram lite ost och kex, och drack lite vin. Våran mor var helt slut efter arbetsveckan så hon somnade på soffan kring kl.22, så jag och syrran tog en sväng till norrmanska. Blev ett par öl för mig, och sedan drog vi hem. Även jag var ganska slut, så jag somnade snabbt!

Idag har jag, syrran och morsan varit ner på stan och fikat/kollat runt i lite i affärer. Hittade två skivor som det var 50% rabatt på:
Ozzy Osbourne - Down to earth (Riktigt bra skiva! Ett måste i varje skivsamling!)
Jack Johnson - Sleep through the static (Även denna en riktigt bra skiva! Är du ledsen/arg lyssna på denna så blir humöret genast på topp igen!)


Ikväll är det krogen som gäller för hela slanten! Hoffmaestro spelar på hotellet, så det blir till att gå dit med lite kompisar :) Förhoppningsvis blir det riktigt trevligt!

Eftersom att min laptop gick sönder igår kväll så har jag inte lyckats få in bilderna från gårdagens bakning ännu. Syrran sitter och meckar för fullt nu, så vi får se om hon får igång på maskineriet ;)

Matlagning!

Jag, syrran och morsan har så kallad tjejkväll ;) Håller på att laga mat just nu. Tre rätters middag sitter aldrig fel ;)
Nej, nu måste jag springa in till köket och hjälpa till! Skriver mer om dagens händelser senare ikväll/imorgon!
Trevlig kväll på alla!

NattiNatti

Kom hem för ett litet tag sedan. Har haft det riktigt trevligt under kvällen ;) Ska alldelens snart gå och sova. Är helt slutkörd. Snart slocknar ögonen!
Skriver mer imorgon!


Hey

Det enda vettiga jag gjort idag är faktiskt att plugga teori. Bortsett från det har jag bara tagit det lugnt, käkat mat och surfat runt över internet. Tänkte gå ner på stan och köpa en ny axelväska lite senare. Min favorit gick ju sönder igår, och jag måste verkligen ha just en axelväska! Hoppas bara att jag hittar någon i den här fantastiskt "stora" staden ;)

Är grymt shoppingsugen! Måste åka och köpa nya kläder när jag får mina hemska pengar!

Det var allt jag hade att komma med just nu! Hittar jag en ny väska kanske det kommer ut en bild senare.

Onsdag

Imorse kl 10 hade jag tid hos soc. Jag kommer få pengar om några dagar, och skäms som fan över det. Vill verkligen inte ha de här pengarna. Men vad har jag för val? Söker jobb hela tiden, men får ta mig fan inte ett skit! Det känns fördjävligt. Aja, bara att bita ihop och kämpa vidare antar jag.

Fick i alla fall lite trevligare när jag träffade Ida & Sara Schön för en fika. Har nog aldrig behövt en kopp kaffe så mycket som jag gjorde då! Jag och tjejerna bestämde oss i alla fall för att göra en spontan tripp till Västerås, så jag kom hem därifrån nyligen. Ida shoppade loss som vanligt ;) Själv får man vänta på pengarna som kommer på fredag eller måndag. Jag måste verkligen köpa lite nya plagg. Skäms fan över att gå runt i alla gamla och utslitna tröjjor jag har nu.

När jag ändå är inne på det här med socialen, (nästan), så måste jag bara nämna att för att få bidrag måste man söka minst åtta jobb om dagen. ÅTTA jävla jobb om dagen? Det finns fan inte så mycket jobb. Fattar inte hur fan de har tänkt?! Med tanke på att jag varken har utbildning, körkort eller bil så är det väldigt många jobb som inte ens är någon idé att söka. Visst, jag kanske ska öka "sökfältet"? Börja leta jobb i norrland eller skåne? Bra idé, verkligen!

Nej, aldrig i hevete... Flyttar man till norrland får man stå ut med en massa jobbiga släktingar. Flyttar man till skåne får man stå ut med en jäkla massa invandrare, kriminella, och allmänna idioter.


Kanske ska öppna eget företag? Cassandras prostitution AB?

Bokmal

Idag fick jag Magnus nya bok "Djävulens Märke" på posten. Signerad som vanligt :) Har kommit halvvägs, och måste säga att det är en otroligt bra bok! Orkar inte skriva ner handligen osv just nu, men jag rekomenderar den starkt!
Tycker att det känns fint att den är dedicerad till Maija. Det gör att det känns ännu bättre att läsa den.
Tack till Magnus för signeringen, och tack till Maria som skickade boken :)


Usch

Kom nyss hem från Nisses. Det gick INTE lika bra idag som det gick igår. Som bäst fick jag 58/70 p. Har ju för sig inte gått på alla teorilektioner heller... Har två kvar som jag ska på nästa vecka. Men fyfan vad jobbig den där repititions delen är. Usch på den! Aja, ska tillbaka till körskolan lite senare. Jag och Söderfläng ska boka tid tillsammans till imorgon. Och innan dess ska jag försöka läsa några sidor i teoriboken. Får se vad som händer senare. Kanske ut och köra lite med mor min?

Får se vad som händer!

RSS 2.0