BALDANS!

Idag tränade vi baldans på skolan! HAHA, roligt vare! Jag kan ju säga att varken jag eller Kim brukar dansa Vals, Tango eller SlowFox, (inte för att någon annan heller kunde), men roligt var det :D När jag gjorde rätt så gjorde han fel och vise versa.... Så jag antar att båda har blåmärken på tårna nu xD  Jaja, bara att fortsätta öva så ska det nog sitta till balen ;)
Förresten, FINT VÄDER IDAG! Efter att jag slutat gick jag och köpta några bärs. Det är ju så jäkla skönt att ta en kall öl och sätta sig ute på balkongen i värmen :) Verkligen sommar känsla :)
Jaja, nu ska jag ut igen.
Ha det gött!


Studentkryssning 2009!

Kan bara säga att kryssningen blev riktigt lyckad! Skulle jag skriva allt vi gjorde/hände så skulle det ta flera timmar. Men ni som var där, ni vet :D



  

 
  


Tack för sällskapet allihopa!!!!!!

Tråkig skoldag!

Gick upp tiiidigt idag eftersom att det var ett möte ang. mordhoten på skolan kl 08.30.  Efter mötet vare bara att traska hemåt och stoppa i sig lite frukost och skriva lite på projektarbetes-rapporten. Kl 10.30 började min idrott, som jag inte är på eftersom att jag börjar bli förkyld + har ont i knät! Så jaaaa.... varför är jag då här?
JO! Det är ju en så kallad "trygghetsvecka" på våran skola. Det vill säga att det kommer ett antal olika föreläsare några gånger i veckan som vi MÅSTE lyssna på, om vi vill ha närvaro. Så jaaaaaa, jag vill ha närvaro! Föreläsningen jag ska på börjar 11.30 ELLER 11.45. Minns inte riktigt när faktiskt ^^,

Förresten så ska jag SOLA idag! Måste ju ha liiiite färg till balen ;)

(Lägg märke till att jag använder väldigt mååååånga och STORA bokstäver idag, men det är bara för att jag är så himla cool ;D )

Sista lovdagen

I mitt senaste inlägg så skrev jag att jag och Jonas skulle gå på bio:
KENNY BEGINS


Precis som serien, så var den riktigt rolig =D



Det enda som hänt bortsett från biobesöket är väl påskmiddag hemma hos Jonas mor & far + Cindy, Jimmy och Jonas mormor...
Och nu idag, på min SISTA påsklovsdag genom tiderna har jag varit hemma och haft bajs tråkigt.... Spelat 100000 olika spel och suttit på MSN, (som är bland det tråkigaste som finns). Var ju för sig upp till Janne och käkade middag, vilket var trevligt. Övninskörde även under någon timme, vilket var kul det med,
Kl 21 ska jag kolla på nån Van Veteeren film på TV4. Sen sova och ha ångest under hela skoldagen imorgon....... Skolan är bajs. Och om det finns folk där ute som behöver en anställd, TILL VAD FAN SOM HELST... Spola bajs för ragnsells, skjuta grisar, suga snopp för pengar. Hör av er. Jag är desperat!

Påsklov

Hejsan, nu har jag inte varit inne här på ett tag. Jaja, kan väl uppdatera er om vad som hänt sedan sist...
På min skola fick vi påsklov tidigare då något dumhuvud hade hotat med att skjuta ihjäl lärare  och elever. Så från och med onsdag eftermiddag började mitt lov.
Från fredag till idag, onsdag har jag och Jonas varit hundvakt till hans föräldrars hund då de varit utomlands.
Under lördagen hjälpte jag dock inte till så mycket då min kusin från Stockholm kom på besök. Hon och jag spenderade kvällen/natten på krogen. Och eftersom att jag aldrig fick någon födelsedagspresent av henne när jag fyllde år i oktober, så bjöd hon mig på all dricka under hela kvällen! Och ja, jag tackade och tog emot lite för mycket av denna underbara öl. Fulla och glada dansade vi oss igenom natten. Ända tills slutet på efterfesten vi for på. Marre tappade sin mobil i toaletten= Trasig. Precis när vi dragit från efterfesten kom vi på att hon glömt plånboken där. Och eftersom att hennes mobil gått sönder, (där hon hade nummret till killen vi var hos), så fick vi inte tag på honom. Och då fick vi självklart inte heller tag på portkoden! Så ja, där stod vi i över 30 minuter och frös så in i helvete. Som tur var så kom det någon kille efter ett tag. Tack vare honom kom vi in i porten och lyckades hämta våra grejjer!
På söndagen grillade jag, Jonas, Lars, Miccis, Nina och Tom hemma hos Jonas föräldrar. Det blev en trevlig kväll med både dricka och gott sällskap!
Under resten av "hundvakts-tiden" har jag och Jonas umgåtts med Nina och Tom som inte åkte hem förren igår. Kul har vi haft! =D

Kan även nämnas att jag har hunnit med en hel del pluggande, vilket känns otroligt skönt!
Imorgon ska jag och Jonas till Västerås och kolla på bio, Kenny Begins! Ett måste för alla Starfighter fans ;)

Take care, bye bye

RSS 2.0