Party people?

Heeey.
Dagen har spenderats på Arosfortet i Västerås tillsammans med Jonas, Cindy, Jimmy och hans kompisar. Det är nämligen så att Jimmy fyller 30 idag. Så Cindy kidnappade honom ( satte på han ögonbindel osv) och så for de iväg till Västerås där folket väntade. Vi sjöng Jag må han leva, högt! Sedan delade vi in oss i tre lag och "kriget" började! Jag var i samma lag som Jonas och Cindy, och vi körde på som fan :D Nog för att jag fick ta täten på de jobbigaste utmaningarna. Men det var faktiskt riktigt roligt! Kan garantera att jag kommer åka dit många fler gånger under min livstid!

Efter att vi sprungit runt i olika celler under tre timmar så åkte vi iväg till McDonken och käkade mat. Sedan åkte vi hem mot Sala igen. Och nu sitter jag här! Färdig duschad, färdig sminkad och färdig klippt (ja, jag har klippt min lugg helt själv för första gången och det ser t.o.m bra ut!) Nu är jag redo för 30-års fest hemma hos Jimmys kompis Danne. Det kommer nog bli skojj. Jonas ska dock inte med... Han ska förfesta med sina "boyfriends" =D men vi kommer nog se varandra på hotellet senare ikväll. Då the party people på 30-års ferren ska dra dit. WOHOO! Nu är jag fan på G. Sitter här med en schysst whiskey i handen och väntar på att Jimmys syrra ska ringa mig och säga vilken tid hon ska hämta upp mig!

Jag får en känsla av att detta kommer bli en riktigt rolig kväll!

--> Cassie




Grant's <3

Hallå!

Gårdagen
Kl. 12.10 började min första och sista lektion, Naturkunskap. Det enda vi gjorde var att lyssna på när Bosse snackade på. Hade jag inte suttit och kladdat i boken hade jag utan tvekan somnat! 65 minuter av evigt bajspratande. Det enda jag hörde var dock "blablabla, haha, blablabla" osv... ROLIG LEKTION, verkligen! Nästa tisdag ska jag gör naturkunskaps provet som jag missade förra terminen. Men ett Ig passar säkert utmärkt där bredvid Matematik B =D Jag menar, Bosse brukar liksom fylla i mig som frånvarande, även när jag är där, bara för att han inte vet  jag heter! Roligt att gå på en lektion där man haft läraren i över en termin, och han fortfarande inte kan mitt namn! Då känner man sig väldigt närvarande =D
Jaja, efter lektionen gick jag upp till bibblan och pluggade lite. Jag ska nämligen lämna in två historia uppgifter från andra ring för att jag ska få G i ämnet, bara för att historia läraren vi hade var dum i huvudet och hatade mig hur mycket jag än försökte. Jag menar, förlåt för att jag är mig själv och inte ville fjäska till mig ett bra betyg!
Hur som helst så hade jag tid hos kuratorn kl 15, så jag bagav mig dit efter pluggandet. Innan tänkte jag: Lycka till med att få mig att snacka. Men det gick faktikst jätte bra. Hon var riktigt trevlig, och hade lätt för att skämta. Vilket underlättade det hela en del! Jag har fått en ny tid nästa tisdag. 
Efter detta lilla mötet begav jag mig mot coop där jag skulle lämna in en jobbansökan. Nu är det väl helt enkelt bara att hoppas på att man får något extrajobb på helgerna, för att senare kanske få jobba heltid efter att jag gått ut bajsskolan. Det skulle faktiskt vara riktigt schysst med lite pengar under sommaren!

Efter att Jonas slutat jobba för dagen kom han hem hit och så spelade vi James Bond, Golden eye på Nintendo 64! Kult för fan :D Hur som helst så fick Älskipälski pinsamt mycket spö! Han skyllde på "dålig grafik" :D HAHA! Säkert liksom ;D För mig gick det ju bra =D

IDAG
Började kl.08.15 med bild- och formgivning, vilket jag hade ända fram till kl 14.50. I alla fall så får vi för en gångs skull göra vad vi vill. Dessa saker ska vi sedan få ställa ut på skolan. Jag håller på med såna där konstiga, pilliga minyatyrer igen. Tänkte bygga en liten stad eller något. Idag började jag med en kyrka, som går åt helvete... Haha. Den blir sne som jag vet inte vad! Jaja, sne eller ej, men en kyrka blir det. Jag har redan gjort ett hus. Men det kommer ju bli ett X-antal fler. Vilket betyder väldigt många timmars arbete! Då antar jag att det är ett plus att jag tycker att det är kul?
Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Kanske plugga lite? Eller äta MASSVIS med choklas :D Mumsigt ^^,

Här kommer en bild på min snaggade pojkvän:



*Cassie 


Huvudvärk

Idag har jag inte gjort någonting faktiskt. Har haft ont i huvudet sedan jag vaknade kl 10 imorse. Så jag har käkat frukost, kollat på TV, och under den senaste timmen suttit här. Segt? JA! Seg cp dag. Imorgon är det bajsskola. Hoppas den brinner ner snart så man slipper skiten.
Någonting positivt idag? Jag får smulpaj, (jordgubb/blåbär) till efterrätt. Bortsett från det så skulle jag egentligen kunna gå och lägga mig nu, och sedan förhoppningsvis vakna tidigt imorgon bajsbitti.

Bajs, kuk och fitta, nu ska jag gå och dricka. (Cola)


Mc-mässa

Idag åkte jag, Jonas och pappa till Sthlm för att kolla in mc-mässan som ägt rum från torsdag tom imorgon, söndag. Det fanns hur mycket olika hojjar som helst! Riktigt skojjigt att gå runt och kolla faktiskt. Plus att jag fick med mig lite gratis prylar hem ^^ Busigt värre xD Det enda negativa var nog att det var extremt mycket folk! Man fick verkligen ta hjälp av armbågarna när man skulle ta sig fram någonstans!

Efter några timmars vandrande mellan de olika hallarna så bar det av hemåt igen. Jag och Jonas var hemma i lägenheten vid 17-tiden någon gång, och började ganska snabbt med maten. LASAGNE <3 Gott blev det dessutom! Efter maten kollade vi lite på Ace Ventura, When nature calls, och den var lika rolig som vanligt! När filmen var slut kom vi på en inte allt för bra idé: Att jag skulle klippa Jonas =D Det gick inte så bra ^^, Eller alltså, först så gick det helt ok... Jag hade klippt Jonas nacke och på sidorna, men sen visste han inte hur han ville ha det, så han skulle göra resten själv. Vilket resulterade till en ganska hårlös cirkel i mitten på huvudet! VACKERT? inte särskillt. Det var länge sedan jag skrattade så mycket! HAHA! Höll nästan på att kissa på mig lite där! Jonas såg ut som värsta psykot från nån gammal zombiefilm från början av 80-talet.. HAHA! Roligt vare ^^ Hur som helst så slutade det med att jag fick lova att raka av honom allt hår!! Men det ser inte särskilt dumt ut, snarare tvärt om! Lite ovant att se en snaggad Jonas, men han passar i det =)
Måste även nämna att Jonas satte på fel "grej", (den som avgör hur långt håret blir), som man har på klippmaskinen. han var helt säker på att vi hade använt 12mm. Men när vi var klara med den nya frisyren så lade vi märket till att det stog 9mm, INTE 12 xD haha.
Så min pojkvän har blivit snaggad, och har en hårlängd på ca 9 mm =)

ÄLSKLING?! Vilken tur att du passade i det, annars skulle jag nog få så dåligt samvete att jag skulle bli tvungen att raka av mitt eget hår! Och jag skulle inte passa i det xD


Hihi, I love u and u know it <3

Tisdag

Idag åkte jag, mamma och Elina till v-ås för att hälsa på min kusin Daniel, hans sambo Therese, chihuahuan Marcello och deras tillökning: chihuahuan Morris ^^ Jätte söta vovvsingar det där! Vi blev väl kvar där någon timme eller så. Fikade och pratade lite. Efter besöket åkte vi till Panduro, där jag inhandlade en del saker till mitt projektarbete. Det börjar äntligen kännas som om jag kommit igång! Vilken är väldigt skönt!

Efter gårdagens händelser så var jag ledig från skolan idag. Jag kommer vara ledig veckan ut. Imorgon är det begravning, vilket jag inte ser fram emot. Anledningen till att jag ska vara ledig torsd-fre är att jag har så jäkla mycket som far runt i skallen just nu. Mest det som hände igår.... Jag vet att det bästa är att försöka tänka på något annat, men just nu går det inte. Jag har inte precis lust att bryta ihop i skolan eller något sånt. Men jag ska försöka vila upp mig under de här dagarna jag har ledigt nu, och ta nya tag nästa vecka!

Om jag orkar så skriver jag om begravningen imorgon!


Usch ja!

Dagen började bra med idrott, fortsatte sedan med lunch, och efter det klassråd. Efter klassrådet gick jag hem till Jonas och sov någon timme, sedan hämtade Jonas mamma upp oss, och vi åkte iväg till strömsbacka. Där hittade jag en kista som ska stå i hallen. Hade tänkt använda den till att förvara bl.a skor. Jonas hittade ett par slalomskidor, så det enda som fattas till våran Romme resa nu är egentligen pengar!

När jag kom hem möttes jag av en väldigt hemsk "nyhet", vilken jag inte tänker ta upp här. Men jag kan ju lugnt påstå att dagen förvandlades till ett helvete. Jag trodde verkligen att all skit jag fått stå ut med var över, men icke! Jag får bara fler och fler dåliga besked. Allting staplas upp, och inget försvinner. Det jag fick reda på idag har gjort att jag verkligen mår skit dåligt. Så jag har pratat med min lärare under kvällen, och hon skulle sjukanmäla mig resten av veckan. Jag orkar verkligen inte gå till skolan som det är nu. Så fort jag tänker på det börjar jag gråta. Och det kan ju nämnas att jag inte är en sån person som har särskilt lätt för att göra det! Så den här dagen har jag spenderat med mamma och Elina. Vi har gråtit, pratat och gråtit ännu mer. Jag trodde seriöst inte att det var möjligt att gråta så här mycket, gråta tills ögonen smärtar. Men tydligen!

Jaja, imorgon blir en bättre dag!
Ciao

Grubblaren...

Under kvällen har jag varit barnvakt till min bror, Axel. Han gick dock och lade sig för några timmar sen. Sedan dess har jag suttit vid datorn, snackat med lite kompisar på msn, och ritat. Och nu sitter jag här. Grubblande. Jag hatar att tänka så jäkla mycket! Just nu så är begravningen som äger rum nästa onsdag det enda jag har på skallen. Tankar kring den är det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag hatar begravningar. Det är det värsta som finns. Och nu är det ännu värre. Jag vet att kyrkan kommer vara fullsatt, att de flesta som kommer vara där är i min ålder. Det är dessutom Maijas pojkväns mamma som ska hålla i begravningen. Det betyder alltså att även prästen kommer gråta. Faan, jag vill verkligen inte! Men om jag inte går, så kommer jag ångra mig hela livet att jag inte gjorde det. Det känns dessutom så jäkla dumt att komma dit när jag inte har träffat varken Maija eller hennes familj på säkert ett halvår. P.g.a. det känns det som om Maija kanske trodde att jag inte ens brydde mig om henne.
Vi var bästa kompisar när vi var små, och det finns så jäkla mycket minnen som har börjat komma fram nu den senaste månaden. Minnena måste vara det enda som får en att inte bryta ihop. Skulle jag inte tänka på allt roligt vi gjort under de 18 åren vi känt varandra, så skulle jag förmodligen ha legat i min säng utan att stiga upp under den här månaden som gått. Jag tror inte ens att det är något man märkt på mig, sorgen alltså. Jag är som vanligt: går upp på mornarna, äter frukost, borstar tänderna, cyklar till skolan och spenderar halva dagen där med skämt och ett gott humör. Men egentligen känns det som om man borde vara hemma och sörja. Gråta tills tårarna tar slut, tills ångesten släpper.... Men jag är inte sån! Jag kan inte sitta inne i timmar och gråta för mig själv, hur mycket jag än skulle vilja det just nu.
Det jobbigaste är att ingen jäkel förstår en heller. Jag bara går runt här och är glad på utsidan, samtidigt som jag gråter inombords. Och ingen kan trösta mig. Hur ska någon som inte går eller har gått igenom samma sak förstå mig? Förstå mina tankar? Det går ju inte. Självklart uppskattar jag en vänskaplig kram, eller att någon säger "Det kommer ordna sig". Det tänder ett litet ljus inombords. Men resten? Den där stora svarta fläcken då, som ingen kan göra något åt. hur blir man av med den? Glömma? Hur kan man glömma en vän? Det går inte. Hon kommer alltid vara där, precis som den där svarta fläcken. Faan! Jag vill verkligen inte göra någonting just nu, inte skriva här, inte tänka. Jag vill inte vara någonstans över huvud taget just nu! Jag vill bara bort! Bort från alla tankar, bort från smärtan!
Jag skulle be om att få alla mina ben brutna, bara hon skulle komma tillbaka. Så att hennes familj, släkt och vänner skulle få slippa gå igenom det här. Det är så otroligt onödigt! Det enda som känns skönt är att veta att hon faktiskt inte hade några som helst droger i kroppen. Hennes kompisar hade tagit någon syskondrog till amfetamin, Maija hade inte tagit något, utan gått in och lagt sig för att vila istället då hon klagade på huvudvärk. Några minuter senare hittade hennes kompis henne när hon låg och krampde. Efter det blev hon medvetslös, och strax efter det hjärndöd. Så det är inte som tidningarna skrev "18-årig kvinna dog av överdos." Utan egentligen borde det ha stått, "18-årig kvinna dog av stroke".



Om det är någon som klagar för att jag skrivit det här, så kan ni dra åt helvete. Jag gör det inte för er skull, utan för min. För att få ut mina tankar och funderingar, utan att skrika på personerna vid sidan om mig!


Helg

Igår efter skolan åkte jag och Jonas till västerås. Vi började med en runda inne på Ikea, där jag köpte en byrå. Efter det åkte vi till donken och käkade, för att sedan bege oss till erikslund där jag skulle köpa lite föda till min spindel.
Efter västerås-besöket for vi hem mot Sala igen... Där blev det hemmalagad pizza. Efter nio någon gång gick jag hem till Jonas. Vi kollade på film och myste lite.
Idag åkte vi iväg på loppis i auktionshallen. Jag hittade flera saker, men har tyvär inte pengar till att köpa någonting just nu =/ Lite tråkigt!

Aja, kvällen kommer jag väl spendera framför tv'n eller datorn. Kanske slår på någon av de nya filmerna jag köpt. Får se hur det blir.

Ciao

HAT!

Jag måste bara få ur mig att jag verkligen hatar en av mina klass"kamrater". SEBASTIAN!! I början kunde man i alla fall lyssna på honom utan att bli förbannad. Men nu räcker det med att jag ser honom, sedan är hela dagen förstörd! Visst så måste det nämnas att han inte är som alla andra. HAN ÄR SJUK! Pratar öppet om att han tycker att det är okej med att ha sex med djur, eller att till och med gifta sig med dem! Han sitter dessutom alltid och tjyvlyssnar på andra, och om någon råkar tycka något annat mot vad han gör (vilket alla gör), så börjar han predika om hur det "egentligen" är. Plus att han blir arg när ingen tycker som honom! TREVLIG GRABB!

Och idag på religionen, när vi ska börja prata om Islam, så fick alla i klasses säga någonting de vet om den religionen. Jag var en av de sista som hade ordet, och kom att tänka på att vissa dödar "i Guds namn", (jihad). Och bara för att jag nämnde det så blev han på snäppet till tokig, och började med "Man ska inte dra ett folk under samma kam" osv. Hallå? Vad sa jag för fel? Ljög jag kanske? Eller är det inte så att det finns vissa ur just religionen Islam, alltså muslimer, som sätter en bomb på sig själva, går ut i en folksamling och spränger sig själva plus flera andra oskyldiga människor! Jag har ALDRIG sagt att detta gäller alla muslimer, utan endast ytterst få! Jihad var en av mina första tankar när jag hörde ordet Islam, och jag tycker att det är en väldigt viktig del i Islam. Att andra människor, andra kulturer borde få lära sig mer om detta. Att inte alla muslimer är självmordsbombare osv. Men Nej! Nu är jag rasistisk bara för att jag nämnde att det finns något som heter Jihad, "döda i Guds namn" ...

Nu har jag fått skriva av mig lite! Känns skönt! Jag hatar honom, han är dum i huvudet =) Sådärja!
 Kan även nämnas att detta inte är det enda irriterande/frustrerande saken han gjort under de tre åren vi gått i samma klass..... Utan liknande saker händer varje skoldag, oftast värre saker!  Hur fan ska jag stå ut till studenten?! Börjar inte han bete sig som folk snart så skjuter jag antingen honom eller mig själv!

Så, trevlig dag allihopa xD

Cassie

Hemma










Idag fick jag sluta 13.50 istället för 15.30. Jäkligt skönt måste jag säga! Jag har dock ingenting att göra nu, och ett par timmar framåt. Kanske kolla på tv eller slå på en uttjatad film? Ähh, jag får se vad jag hittar på =)
Just nu känner jag mig faktiskt jäkligt positiv! Är dessutom väldigt skate-sugen... Mina knän värker dock för mycket för att jag ska kunna göra något fysiskt överhuvudtaget =/ Nej, nu ska vi låta det positiva vara kvar! Ska nog koka på en kopp kaffe, och mysa lite i fothöljen med någon bra bok!


Cassie

Godmorgon

Nu sitter jag och käkar frukost, ska snart traska iväg till skolan och ha Naturkunskap. BLÄ! Har bara en lektion på Tisdagar vilket ju för sig är väldigt skönt!
Efter skolan ska jag försöka plugga lite grann. Har dessutom tvätt tid från kl.16 - 18....

Nu ska jag fortstta äta frullen!

/ Cassie


Skoooola

Idag var det dags för skolan igen. Började som vanligt med en försoovning, trots att jag i mitt förra inlägg här skrev att jag skulle ha som nyårslöfte att inte göra det. JAG ÄR DUKTIG! xD Eller inte ^^
idag började jag läsa ett nytt ämne: Företagsekonomi. Kursen verkar cp, och läraren verkar dum i huvudet! Att lektionen håller på i 3½ timmar gör inte precis saken bättre! OJ VAD JAG TYCKER OM SKOLAN =) Jag ska nog gifta mig med den när jag blir stor!

Efter skolan har jag suttit occh glott på Prison Break osv. Senare under kvällen, där vid 20-tiden så följde jag med Honey Bunny till affären och handlade, efter det gick vi hem till honom och glodde på nåt avsnitt av Scrubs. Nu sitter jag här =)
Tihi, ska kolla på nåt avsnitt av Prison Break innan jag gå och lägger mig.

GODNATT!


I <3 U

*Puh*

Den här söndagen har varit lika seg som söndagar brukar vara! Jag vaknade kl 11.30 bredvid älsklingen min, men låg och drog mig någon timme. Vid 13-tiden gick jag hem till lägenheten och lagade mat, och efter det har jag kollat på en film, och tre avsnitt av Prison Break! Men jag måste erkänna att det ibland är väldigt skönt att bara ligga och slöa flera timmar!
Filmen jag såg heter Fluke, och denna var min favoritfilm när jag var yngre. Så man kan nog säga att jag blev överlycklig när jag hittade den på piratebay. Den handlar om en man (Thomas) som dör i en bilolycka och  "återföds" som en hund (Fluke). Han börjar drömma, och får tillbaka minnen från sitt tidigare liv, vilket gör att han letar upp sin fru och son för att beskydda de då han tror de är i fara. Det här är verkligen en jätte bra film, hur gulliig som helst! Om ni inte sett den ännu, GÖR DET!






I fredags hade jag "lustparty". Det är som tupperware party, men utbudet är sexprodukter. Det vill säga dildos, massageoljor, glidmedel m.m. Så vi var några fnissande tjejer här hemma hos mig och hade skit kul =) efter patyt gick vi ut på Lindströms och tog en öl, även det var riktigt trevligt!
Under resten av helgen har jag umgåtts med Jonas, vilket har varit lika mysigt som vanligt =)

Jag har dessutom kommit på ett nyårlöfte, visst lite sent påtänkt men ändå! Jag ska försöka att inte skolka någonting på hela terminen, så ni! Alla vänner och bekanta, se till att jag håller det! ;D

Nu ska jag kolla på ytterligare en säsong av Prison Break!
Ha det bra,
Cassie

Skolstart!

Idag började min allra sista termin! Åhh vad skönt det ska bli att slippa den här ruttna skolan, och istället börja jobba, eller kanske plugga vidare. Den här dagen började med psykologi, som är ett nytt ämne för mig. Jag har egentligen velat läsa det sedan första året på KSK, men har inte haft möjlighet till det då. Hur som helst så tycker jag att ämnet verkar väldigt intressant, och läraren verkar inte så pjåkig heller. Eftersom att jag har väldigt svårt för att göra skriftliga prov så tog jag upp det med henne, (lika bra att få det gjort), och hon berättade för mig hur hon brukar dela upp proven. Orkar inte gå in på precis hur de kommer se ut, men hennes sätt verkade väldigt bra! Så detta ämna kommer jag nog inte klaga allt för mycket på!
Resten av dagen var faktiskt helt OK, hade religion, (som för en gångs skull var roligt), och sedan arbetsmiljö och säkerhet! Så visst, dagen var sådär dödsdålig.  Nu sitter jag här, har precis fått lite mat i magen, och ska alldelens strax bege mig hem till pojkvännen för att titta på film tillsammans med honom, Lasse och Miccis!

Ciao!


noll sympati?

Jag hittade den här videon på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=R59AQNPXsmc och jag förstår inte hur man kan tycka att sånt här är roligt? Videon heter Äckel-Madeleine, och jag undrar om de vet att den här flickan bara var tre år när hon försvann, alltså skall fylla fem i år! De sjunger bl.a. att hon har blivit hora i Thailand! Jag blir så jäkla förbannad! Vad i helvete tänker man med när man skriver en sån här text? Är det för att de vill ha uppmärksamhet? Eller har de bara jäkligt dålig humor?
Människor som håller på såhär, borde fan byta plats med alla små barn som varje år blir kidnappad. Sedan får man se hur roligt de tycker att det är efter det!

Criminal Minds + Prison Break

Jag har precis kollat klart på ett avsnitt av Criminal Minds. Det var bara några månader sedan jag upptäckte den här serien, och jag måste säga att den är riktigt bra! Den är inte alls likadan som CSI serierna, nog för att jag tycker väldigt bra om de också, men i den här serien så känns inte allting lika overkligt på något sätt! Ett exempel är då i någon av CSI serierna, (minns ej vilken), då någon hade blivit skjuten i bröstet, men kulan hade hamnat i foten (?). Anlednningen till detta var att kulan hade studsat på revbenen! Hmm, inte sådär väldans trovärdigt! Nej, criminal minds är mer trovärdigt, det har dessutom en betydligt högra klass på skådespelarna! Det enda jag saknar i den här serien är de grymma filmsekvenserna de har i bl.a CSI Miami. Jag gillar när det svänger lite i rutan, och när de filmar i fågelperspektiv m.m. Det blir liksom en häftig känsla och mer spänning när man kollar!




Jaja, nog tjatat om CSI! Nu ska jag kolla på ett eller två avsnitt av Prison Break, som jag från början tyckte var väldigt överskattat. Men i själva verket är det inte alls så. Prison Break är verkligen en riktigt bra och spännande serie! Den är faktiskt en av de få som håller samma i klass i fler än en eller två säsonger! Jag har slutat kolla på Prison Break när det visas i TV, så jag kollar bara på datorn. Just nu är jag inne på säsong fyra, (ska snart kolla på episod 7), och jag tycker fortfarande att serien håller samma klass! Allting blir bara mer och mer spännande!
Nää, nu ska jag slå på avsnittet! Så det får bli ett kort slut!



Ciao, Cassie

=)

Jag sitter hemma hos älsklingen min helt själv :( Han är och jobbar nu, så jag sitter å tar det lugnt i lägenheten! Har nyligen diskat undan efter frukosten, och ska snart hoppa in i duschen.  Jag har inga planer för resten av dagen, men jag funderar på om jag ska ladda hem nån schysst film sen när jag kommit hem. Annars så får jag väl helt enkelt trycka ner röven min i en stol och plugga lite grann. Det har nämligen inte blivit så mycket pluggande för min del under lovet, som jag hade tänkt =/ Kan kanske bero på slöhet?

Igår kollade jag och Jonas på Kenny Starfighter! Haha, så jäkla klockren serie! Snart kommer ju filmen ut också, så den ska jag självklart se!!  Yeah!

Ska hoppa in i duschen nu!
Kanske skriver mer senare idag!

Ciao, Cassie

Våran ett-årsdag

Igår hade jag och älsklingen ett-årsdag! Vi började firandet med grekisk resturang, där båda åt souvlaki, (som är min favoriträtt). Då vi var mätta och belåtna åkte vi iväg till Västerås för att gå på bio, där vi såg Twilight! Den var faktiskt riktigt bra, och jag kan starkt rekomendera den!
Då filmen var slut åkte vi hem till älsklingen. Vi kollade på nån film som gick på tv och myste resten av kvällen ^^,

Tack för det underbara året jag fått spendera tillsammans med dig <3



Me löv u <3

HallåHallå!

Igår var Jonas + hans mor och far här på middag. God mat, efterätt och babblande. Trevligt tyckte jag =)

Idag var jag ner på stan en snabbis, fixade lite på en sak till morgondagen, då jag och älsklingen firar ett år tillsammans ^^ Jag har fixat och donat nästan hela dagen, och är inte färdig än! Jag har ju för sig tagit en paus nu, då jag och morsan kollade på Mamma Mia. Men jag ska fortsätta snart igen =)

Imorgon, på våran 1-årsdag så ska vi börja med att äta god mat och ha trevligt på Akropolis, sedan bär det av till Västerås för att titta på twilight på bio! När vi kommit hem antar jag att det blir lite myspys å så!
Jag ser fram emot morgondagen =)

Älskar dig Jonas <3

/ Cassie

Nyår!

Nyår var riktigt nice! Orkar inte ta upp precis allting, men det blev i alla fall ett riktigt lyckat nyårfirande. Jag, Jonas, Lasse och Miccis började med lite tacos och sådant hemma hos mig. Detta fortsatte med sällskapsspel och alkohol, (lite för mycket alkohol för mig). KL.23.55 kom vi på att vi skulle ner på torget, så vi SPRANG! Eller, jag och Miccis sprang, Jonas och Lasse var sega ^^, Vi hann inte ända fram till torget, innan tolvslaget, men ändå! På torget träffade man ju på typ alla ungdomar i hela Sala. Så det blev ju rejäla kramkalas med vänner och bekanta! Under de/den timmen vi spenderade på torget så hann jag ha sönder mina glasögon och tappa min mobild två gånger! Hittade som tur var på den båda gångerna =D
Efter besöket på torget fick vi med oss lite folk hem till mig där det blev en lugn efterfest. Satt mest och snackade och tröck i oss chips! Vid 5-tiden var alla männoskor borta, och jag och älsklingen min fick äntligen gå och lägga oss =)

Nu ska jag gå ner på stan och lämna in mina trasiga glasögon, håll tummarna för att jag har garantin kvar!

Ciao, Cassie

RSS 2.0