Sjuk

Har gått och blivit sjuk. Fick lov att gå hem tidigare från jobbet i tisdags, vilket är ganska tråkigt med tanke på att jag bara har fyra veckor. Dvs en vecka kvar efter denna... På tal om jobb, så har jag bestämt mig för att tacka nej, ifall de på cafeét vill ha kvar mig. Detta utav två anledningar:
1, det är så mycket spring fram och tillbaka att mina knän bara blir sämre och sämra.
2, För mycket stress! Ibland är det bara jag som jobbar, och då ska jag sköta allt själv: Disken, kassan, laga mat, duka av osv. Mitt hjärta pallar inte det.

Men inte deppar jag över detta, har nämligen fått ett annat jobberbjudande, där jag får börja så fort jag kan! Alltså ingen praktik eller sån skit innan, utan bara fit for fighting ;) Känns jävligt bra! Ska träffa henne nån gång i slutet på veckan och snacka lite lön m.m. Vet att detta är nåt för mig :-)

Justja, jag har bokat uppkörning! Håller dock datumet hemligt ;-) Kan säga att det är ett tag kvar! Börjar redan bli nervös!!

Nu ska jag kolla lite film, och bara slappa & krya på mig!

För de nyfikna, dejten i lördags gick hur bra som helst ;-)

Bio

Har precis gjort mig iordning för kvällen! Ska till v-ås och gå på bio (Funny People) med Daniel ikväll, med andra ord ska Cassie på dejt!! Blir nog trevligt :-) Bussen går kl 16, så nu sitter jag bara och väntar!!!

Ska stoppa i mig litte mellanmål nu,

Känner mig tråkig...

...Som antagligen bara kommer blogga om mitt jobb ett tag framöver. Men saken är den att jag trivs så jävla bra! Och jag mår verkligen bra av att göra lite nytta om dagarna! Har börjat små-planera min helg också. Ska träffa tjejjerna på fredag, (jag blir dock nykter, jobbar på lördag). På Lördagen blir det däremot en krogenrunda, förhoppningsvis i goda vänners sällskap :-)

Får se när jag orkar ta mig tid att skriva nästa gång!
Tills dess:

JobbaJobba

Okej, jag är sämst på att uppdatera. Tänkte bara slinka in med ett inlägg och tala om att jag fick börja jobba tidigare. Första arbetsdagen var i måndags, och veckan har gått hur bra som helst! Har bra arbetskamrater, så det är riktigt kul! Får träffa många trevlig/roliga/konstiga människor också, vilket är väldigt intressant!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på nån film osv. Imorgon och resten av veckan blir det jobb, nice :-) Imorgon tänkte jag försöka lura till mig en massage också. Har riktigt ont i axlarna!

Får se hur ofta jag orkar uppdatera bloggen. Ni får kika in då och då, och kolla läget :-)

RSS 2.0