HELGEN!!!

Fredag: Efter att jag slutat skolan åkte jag och Jonas hem till min mor och styvfar för att grilla. Hasse sköt ett vildsvin för ett par veckor sedan, och det var en bit av denna som for upp på grillen. Det var första gången vi åt det, och jag måste säga att det smakade otroligt bra!! Så vildsvin är något som jag verkligen kan rekomendera att lägga på grillen!

Efter mat och efterrätt for vi in till stan och spelade kubb med Lasse och Miccis. Detta var trevligt det med, trots förlusten =P

Lördag: Jag, Jonas, Lasse och Jesper tog bilen och åkte till v-ås. Låg och solade lite i parken under någon timme, och sedan bar det av hemåt igen. Vid kvällen kom vi på att vi skulle grilla. Så alla fyra gick iväg till Coop Extra vid 20.30. Men då visade det sig att det var PINGST, så affären stängde kl.18.00 istället. Skit dag alltså. Det slutade i varje fall med en engångsgrill från OK och ett korv paket. Jag tycker inte om korv, så Jonas och Lasse delade på paketet, förutom en liten körv som jag lyckades få i mig.
Där kring natte-tid gick jag och Jonas hem och kollade på film. Jag somnade vid mitten som vanligt!

Söndag:
Har varit ute och solat med Jonas och Lasse. Riktigt varmt och härligt, ända tills solen började gå i moln var annan minut..... Vi gick runt lite på stan och sånt. Sedan gick vi till Åkrahallen och köpte en flintastek och en engångsgrill. Vilket visade sig vara en sämre kombination! Eftersom att engångsgrillen inte fungerade särskilt bra så gick vi hem till Lasse och grillade istället. Då funkade det =P

Nu sitter jag hemma, ska strax fara in till stan med mor min och glänsa i hennes nyinköpta bil!!! Sedan blir det Casino Royale, med Daniel Craig, eftersom att mor min inte har sett den ännu!

Cheers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0